Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. augusztus 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. augusztus 12.

Le kell írnom pár dolgot...
Nagyon sok dolog változott bennem...lenyugodtam...azaz inkább beletörődtem a dolgokba amiért hiába harcoltam.Tudomásul vettem hogy talán vannak dolgok az életben amiket nem kell bolygatni...mert csak fájni fognak.
A mindennapokban sokszor nem mutathatjuk ki amit érzünk...mert csak sebezhetőek leszünk tőle...Beszélgettem egy-két emberrel aki ismer már évek óta...és látják..hogy úgymond'álarc'mögé bújok...már nem mutatom meg az igazi oldalam...azaz de...csak nagyon ritkán.Úgy látszik ez a védő eszközöm...És már nem izgat ha félreismernek...inkább ismerjenek félre mint kiismerjenek aztán jól megbántsanak...Soha senkinek nem akartam rosszat,de mindenki hibázik...és hát kamatostul kaptam vissza...de olyanoktól akiktől pont nem vártam volna.Hát..ilyen az élet...Life's not fair...
Mondják hogy ilyen remete meg olyan jégkocka...én társasági ember vagyok,csak néha szeretek visszavonulni a saját világomba,nem szeretném mutatni másoknak ha bánt vmi.
Aztán ott van az is,hogy amikor szükségem lett volna vki segítségére akkor nem kaptam semmit...ezért már nem hagyom hogy segítsenek,egyedül oldok meg mindent.
Viszont szeretek segíteni az embereknek...rossz dolog egyedül vergődni...unokahugom naplóját is olvastam...és mesélte nekem a dolgokat de így nem...és lelkiismeret furdalásom volt most amikor elolvastam hogy nem tudtam mellette lenni...pedig imádom őt és féltem is nagyon...
Amikor nagyon sok felhő összegyűlik már a fejem fölött akkor mindig leülök ésszerűen átgondolni mindent,rendet rakni a fejemben...leültem nemrég is..és most ismét higgadtan látom a dolgokat.Akármennyire is utálom a szabályszerű dolgokat,bizony vannak...és csak magával szúr ki az ember ha áthágja őket.Ez is egy tanulási folyamat eredménye..hát csak benő lassan a fejem lágya.. ;)
Ja a kép szigeten készült edzőtársammal..fiatalabb mint én de mennyivel magasabb már...vicces.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat