Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. június 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. június 12.

Egy óra van..mármint reggeli. :) Úgy volt hogy megyünk bulizni így gondoltam egyet és megittam egy kávét...jó erőset mert fáradt voltam.Aztán felkerekedtünk,elmentünk a helyre és láss csodákat zárva volt a hely.Még jó hogy kocsival voltunk különben eléggé felborzolt idegekkel távoztunk volna.De így kényelmesen zenét hallgatva-én danolászva-elvittük bnőmet egyik ismerőséhez mert ott voltak akik hívták utána bulizni én pedig haza lettem hozva(jó kis szenvedő szerkezet magyarosan :)) )
Íme a mese hogy hogy kerültem haza,és még az úton sem volt semmi para,s így a gépnél vígan ücsörögve vala írok sok hülyeséget JÓZANUL,haha! :p (Halál komolyan józan vagyok!!!)
Egyébként ma voltunk unokahugoméknál jól kitárgyaltuk amit vagy AKIT kellett,ettem madártejet-jó,tudom,ki a frászt érdekel :)-aztán megnéztük 4en a Madagascar-t,ami naon jó volt és az egyik résznél hoztam a formám,olyan poénon röhögtem szakadva jó sokáig ami igazából mást nem fogott meg ennyire,de nekem vmiért nagyon tetszett. :)
Ja és vettem fürdőruhát is a Calzedonia-ban és nagyon jól néz ki.A vicc az hogy kb bevittem a próbafülkébe vagy 4 fürdőruhát aztán még apu beadott egyet hogy ezt találta és nézzem meg és a végén az lett a legjobb!Fekete és-nem célzásként :p-rajta van strasszokból kirakva egy zöld gyík a bugyin elől :))) de télleg nagyon jól néz ki.Bár amikor megnéztem hátulról akkor nem tetszett a hátsó felem :( anyuék azt mondták nincs baj vele,de én nagyon kritikus vagyok magammal... :(((( Majd a tengerparton lerohangálom. :))
Na megyek mert...mert csak. :) Hogy ne írjak annyi sületlenséget...mármint nem sületlenség csak nem olyan egetrengetően érdekfeszítő dolgok..és még fáradt se vagyok és ilyenkor sokat beszélek... :D
Na távozom.Buenas noches gente!!(ja könyörgöm azt tudjátok meg hogy spanyolban a "g" betűt pl a "gente" szóban egy erős torok"H"-val ejtik és nem "g" betűvel!!!Csak mert olyan rossz ha nem tudják amit leírok és máshogy ejtik..nekik is rossz lesz. :) De pl a "Gusto"szóban "g"-vel ejtik. :p )



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat