Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. május 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. május 26.

Áh...uggyann máár gyerekekk...nincsen itt paraa...minek legyen én letargiába?Csak nekem rossz,más úgyis tesz rá magasról,én aztán nem töröm magam.Én tisztáztam magam,innentől kezdve nem rajtam múlik..
Egyébként is nyár van...ez az én évszakom..annyira hogy ma már miniszoknyába mentem suliba..pedig nem sűrűn vok szoknyába..No mind1.
Ja és már aludtam 4 órát..tiszta jó. :p
Holnap fincsi spanyol meg fizika dogát írok..jóó lessz...na nem baj..ezt a 2,5 hetet már kibírom..aztán NYÁÁÁRIIISZÜÜÜNEEEEET!!!!IIIIGGGEEEENNN!(Júni végén az érettséginek is vége,hehee-->ez nem volt célzás senkinek,hosszú story...)Istenem de várom már..iszonyaaat jóó nyáár lessz...Spanyolrszág,Olaszország...Sunshine,Pina Colada,parrtyy-Let's get DIRRRTYY-,beach.Hu barátosnémmal megint megyünk majd olyan gumi izékkel amit a motorcsónak húz(Tube)..úr isten mennyit röhögünk mindig...egyszer úgy elszálltam mint a győzelmi zászló..erre elnéz oldalra és Dórika sehol nincs...még jó hogy volt rajtam mentő mellény-nem azért mert nemtok úszni :)-mert belefulladtam volna a vízbe a röhögéstől...és mire visszamásztam rá...na az még egy menet volt...
Hu,meg tavaly Monaco-ban iszonyat durván beoltottunk egy nagyképű amcsi libát...mert ugye bnőm anyanyelvileg beszél angolt is és beszólt a csaj mert azt hitte nem értjük erre bnőm elővette a jó kis amcsi angolját és olyan csúnyán beoltotta a csajt hogy csak úgy porzott...szépen el is csendesült az arca hamar.. :)
Szal voltak jó kis esetek..
Tegnap nyert a Liverpool.. :-/ Egyedül azért nem törtem le annyira mert a Milan Baros jó pasi.. :p De Milan-nak drukkoltam..
Szombaton megyek kenutúrára ostállyal..már tudom hogy mondtam,de...lehet hogy mégse lesz oan szőrnyű mint gondolom..tök jó,kapok 2személyes sátort..én oda be nem engedek senkit,hehe!Szépen egyedül elfoglalom,kényelmesen.Ha meg éjszaka egy részeg pasi betéved akkor szépen kirugdosom.. ;)
Tényleg jobb így jókedvűen az élet...de látjátok megint egyedül intéztem el magamban...mindig így csinálom...és ez így van rendjén,így leszek erősebb.Mondjuk ahányszor már végigcsináltam ezt a felállósdit(padlóról,nem másra gondoltam :p )lassan már kétajtós szekrény lehetnék...igen ez is egy poén volt. :)
Na azt hiszem megyek tanulni..kell a jó jegy fizikából és spanyolból sem leszek szomorú ha jól sikerül :)
Holá todos!feel da sunshine!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat