Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. október 22.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. október 22.

Elég hosszú és nehéz időszak zárult le bennem egy hónapja és ez tartja magát azóta.Megint szeretek élni és sokat mosolygom. :))
Márcsak útravalóként szeretnék leírni 1-2 dolgot azoknak,akik olyan időszakon mentek/mennek keresztül mint én.
Minden embernek,főleg egy érzékenynek,nagyon nehéz átélni a bukásokat,sikertelen dolgokat,szerencsétlenségek sorozatát.Nagyon vágyik az ember valakire,aki segít neki...és sajnos sokszor beleesik abba a hibába,hogy másra támaszkodik.Jó ha van mellettünk valaki,aki tartja bennünk a lelket,de nem szabad másra támaszkodni,mert ha egyszer az a támasztó pillér kilép mellőlünk,akkor nagyon nehéz egyedül felállni a földről.Ha az ember egyedül csinálja végig a nehéz időszakokat,akkor sokkal erősebb és bölcsebb lesz.Tanul a hibáiból...nem biztos,hogy elsőre...az is lehet,hogy csak 4-edszerre...de mégis tanul.És ez a lényeg.Ha egyszer sikerül végleg,stabilan megállnia megint a lábán,akkor elmondhatja magáról,hogy egyedül állt fel,önerőből és bölcsebb,tapasztaltabb,megfontoltabb lett.És ez nagyon fontos a mai életben...hogy ne felejtsünk el emberek és önmagunk maradni még a legnehezebb időkben se.Mert nincs annál rosszabb,mint elveszíteni az Én-ed,önmagadat...És ha megpróbálunk emberiek maradni a mindennapokban,akkor az vissza fog köszönni később,mert az Élet egy nagyon furmányos dolog.Minden valamiért van.És nem veszik feledésbe se a rossz,se a jó tett.Mindig visszaköszön egy helyzetben.
Tudni kell beismerni ha hibázunk...mert nagy erény az önkritika.
Ha megköszönünk valamit másnak,az jól fog neki esni...és egyszer ő is meg fog köszönni valamit,ami pedig nekünk fog jól esni.Ha pedig mégsem,akkor is tudni fogjuk magunkról,hogy mi figyelmesek vagyunk.
Soha ne hallgassuk el,ha bánt minket vmi vagy megbántottak.Megkönnyebbül az ember ha tisztázza a dolgot.Csak emészit magát,ha magában tartja.
Az őszinteség szintén nagy erény...
Nem lehet mindig mindenkinek megfelelni..az emberek különbözőek...de ha magunknak meg tudunk felelni,akkor már sok rossz nem történhet.
Egyszer élünk és az élet rövid.Ne féljük kimutatni az érzéseinket másoknak-ha a helyzet engedi-,mert akkor legalább tudni fogják,hogy mi is hús vér emberből vagyunk,nem egy robotból és még érzéseink is vannak.
Nem szabad elzárkózni semmitől...a legjobb dolgok akkor történhetnek,ha nyitottak vagyunk rájuk..."Ahhoz,hogy felfedezzünk egy új kontinenst,késznek kell lennünk arra,hogy elveszítsük a part biztonságát."
Hát ezek lennének a legfontosabb dolgok...És szeretném megköszönni mindenkinek aki mellettem állt és bízhattam benne!!
"Nem az a fontos,hogy hol állunk most.Hanem,hogy merrefelé haladunk."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat