Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Dóra naplója


Aaliyah [94779 AL], gazdája Dóra
2005. április 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/94779
2005. április 24.

Ez egyszerűen hihetetlen...Teljesen megújultam...nyitott vagyok megint,jó kedvű,mosolygós,optimista....fél évig tartó depresszió után önerőből felálltam.Nevetek sokat,kitisztult a fejem,a sötét árnyékos világ körülöttem.
IIMÁÁDOOM AZ UNOKAHÚGOM...hihhetetlenül édes egy csaj...és csupa szív,kedvesség..és ugyanolyan bolond néha mint én...mindig annyit röhögünk,hogy már fáj a hasunk..és igaza van,tényleg sokkal közelebb kerültünk így msnnel..mert messze lakunk egymástól,de így minden nap tudunk beszélni.Majd valamelyik hétvégén itt alszik és csinálunk közös képeket és berakom naplóba.Tündéri,rakott rólam képet naplójába..meg amit írt...olyan jól esett az egész...Jó hogy van egy ilyen unokatesóm.Sokat jelent nekem nagyon,tűzbe tenném érte a kezemet!Nem ragozom mert tudja hogy mennyire imádom őt...!És szerintem még szép is!!Nagyon is!Egyébként tiszta anyu külsőre!! :) Én meg a kakukktojás.. :p Nem,én apura hasonlítok nagyon.
Viszont a térdem megint jól bedagadt és alig bírok járni..ez még a tánctól meg a szinkronúszástól van... :-/ Úgyhogy Coopert tutinem futok. :) De a röpi meccsünket már várom..Mindenkit elgyepálunk.. :p Ééééss BAAANGGG lecsapás! :)
Na lassan megyek fürdeni,csak drága szüleim einstandolták a fürdőt és én maradtam a sor végén... :) Nem baj,cserébe jó hangosan énekelek majd!! Heheeee



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat