Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
2012-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
2012-01-15

NAPI UFÓ 1 RÉSZ
Természetfölötti rövidhírek odaátról...


CÍM: Hordozható vallást dob a piacra idén a Sany:

Érintőképernyővel és wifi kapcsolattal rendelkező hordozható vallást dob piacra a Sany.A készülék a két évvel ezelőtt bemutatott E-Krisnával kíván versenyezni.

A zsebben is kényelmesen elférő készülék a világ valamennyi vallásának konkurenciát kíván teremteni,de úgy,hogy mindet be is fogadja.Az új hitrendszerben több Istent lehet imádni egyszerre,és számos alkalmazással bővíthető az alapcsomag.
A Re: Ligion Pad elnevezésű elektronikus szentséget,az előzetes becslések szerint közel 400 dolláros áron lehet majd megvenni.A szektariánus kiegészítők USB-vel és Bluetooth-al is csatlakoztathatók. A file-ok egyezményes formátuma az OMP3 lesz, elkerülve különböző vallások eltérő kiterjesztései által okozott zűrzavart.
A 17,8 centiméter széles kijelzőn a szemnek is kényelmes méretben olvasható valamennyi szentírás,ráadásul az ókori görög kultuszok,vagy egyiptomi Istenek is éppoly kényelmesen elférnek a memóriájában,mint a modern vallás kitalált Istenei vagy éppen a képregényhősök. A készülék saját vallás alapítását és lehetővé teszi, melyhez webshop-ból lehet majd letölteni miseruhát és alaptézist.

A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések









Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat