Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
a 800

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
a 800

Megértük a 800.napot is, ami pontosan 2013.12.10.-én történt amikor elérte.. :) Ezt egyszer meg kell ünnepeli, de már nem szeretnék semmiféle romboló eszközhöz nyúlni.

Kiegészítem 2014.4.9.-én ezzel a kis írással ami nem az enyém:


A csók magasan a legjobb szerelmi játék – rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket.

Nyelves:
- Nem érdekli, hogy az utcán vagy az iskolában vagytok, mindig használja a nyelvét – egy ilyen pasi élvhajhász, szenvedélyes, igazán tud szeretni. Ha zavar, hogy ilyen forróvérű, mondd meg neki, hogy neked ez sok: nem szabad színlelned egy ilyen temperamentumos fiúnál.

A homlokcsókos:
Mániája, hogy homlokodra vagy arcodra nyom puszit? Tartózkodó és visszafogott pasiról lehet szó, aki fél kimutatni az érzelmeit – nem akar kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Mindenképpen határozottan, de közben gyengéden bánj vele!

Zárt ajkú:
- Hosszasan, zárt ajkakkal tapad a srác a szádra? Szelíd fiúról van szó, aki gyengéd, sosem ártana neked, melegszívű és sokra tartja kettőtök kapcsolatát. Barátságos és gyakorlatias, szinte mindenben kérhetsz tőle segítséget – néha kimért lehet, de ilyenkor csábítsd el egy kicsit, vedd rá egy kis huncutságra.

Harapdálós:
- Egy-egy csók alatt úgy viselkedik, mintha felfalná az ajkaidat? Hevesnek és macsónak akarja feltüntetni magát, pedig a lelke mélyén fél attól, hogy elhagyod. Lelkiismeretes és becsületes, mindig számíthatsz rá. Éreztesd vele, hogy mennyire szereted.

Ajakcsücsörítős:
- Ezt a srácot nehéz meghódítani, bizalmatlan mindenkivel és lassan nyílik meg. Általában elrejti az érzelmeit, fontosabbnak tartja ennél a józan eszét. Komoly témákról beszélget, viselkedésével a sebezhetőségét akarja eltakarni. A srácnak kifinomult a szépérzéke, ezért csak igazi műkincsekkel jár – légy büszke! :)

Cuppanós:
- Ha legtöbbször cuppan a puszi, akkor a srác még mindig kisgyermek. Gondtalan, vidám, felhőtlenül él, bájos típus, a legtöbben csak olvadoznak tőle. Tudja, hogy lehetetlen rá haragudni, ezt gyakran ki is használja – vigyázz vele, mert elég csalfa lehet!


A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat