Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
121|7 dolog, melyet 10 év múlva.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
121|7 dolog, melyet 10 év múlva.


7 DÖNTÉS, MELYET 10 ÉV MÚLVA BIZTOSAN MEGBÁNSZ

1. Maszkot hordasz, hogy lenyűgözd a többieket – ha elfeded valódi egyéniséged, egy adott ponton te is megfeledkezel arról, hogy ki is vagy valójában. Légy tisztában azzal, aki vagy, és ne próbálj tökéletesnek mutatkozni, csak hogy lenyűgözz másokat. Inkább magad lepd meg azzal, hogy áthidalod saját hiányosságaidat.

2. Másokra bízod a jövődet – az élet legnagyobb kihívása, hogy rájöjj, ki is vagy valójában és mi tesz boldoggá. Alkalmanként olyan dolgokat tehetsz, melyeket mások őrültségnek tartanak, de vállald fel őket, és ne engedd, hogy a körülötted lévők alakítsák a jövődet.

3. Rosszul válogatod meg a barátaidat – ne engedd magad befolyásolni olyan emberek által, akik rossz hatással lennének rád. Semmi esélyük meghúzni a ravaszt, hacsak a kezükbe nem adod a fegyvert.

4. Egoista vagy – nyugodtság, állhatatosság és jólelkűség a legfontosabb jellemzője az embernek. Akikkel megosztod a szereteted, sokáig nem fogják azt elfelejteni. Amit viszont csak magadért teszel, az veled együtt tűnik el. Igazán az marad fenn, amit másokért teszel.

5. Kerülöd a változást – a múlt hatással van a jelenre, viszont ha kíváncsi vagy a jövődre, koncentrálj a mostani tetteidre. Meg kell szanadulnod a régi dolgoktól, hogy hely maradjon az újak számára.

6. Túl könnyen leteszed a fegyvert – csak mert a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, nem szabad feladnod. Azé lesz a főnyeremény, aki a legreménytelenebb helyzetben is kitart és küzd. A végső győzelemhez apró, de biztos lépésekkel lehet csak eljutni.

7. Túl lusta vagy – ha Pató Pál úr példáját követed, holnap is van egy nap, igaz. De minél hamarabb látsz hozzá, annál hamarabb leszel túl rajta. Az emberiség nem tartozik neked semmivel, te vagy inkább a világ adósa. Ne álmodozz hát, hanem cselekedj. A közmondás szerint ugyanis, segíts magadon, és az Isten is megsegít.

A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat