Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
RAMIZ IDÉZETEK

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
RAMIZ IDÉZETEK

Ramiz idézetek:

Ramiz: Amikor úgy alakulnak a dolgok, ahogyan az ember eltervezte az élet mindig közbe szól és tesz arról, hogy ne legyünk nyugodtak gondoskodik arról, hogy ismét legyen veszíteni valónk.

Ramiz: Az ember akkor fogja fel igazán, hogy mit akar leginkább, amikor azt már elveszítette. Akkor érzi legerősebben valaminek a hiányát, ha az már nem lehet az övé. Ha a helyükre kerülnek azok a dolgok, melyekre mindig is vágytunk, a félelem akkor mutatja meg az igazi arcát az igazság képében

Ramiz: Amikor végre megtaláljuk azt, ami hiányzott az életünkből úgy becsüljük, mint ha még abban a pillanatban el is feszítenénk. Hogy azután ez a pillanat milyen hosszúra nyúlik az már nem feltétlenül rajtunk áll.

Az olyan elszánt emberekből, mint te vagy előtörnek az ösztönök és olyankor nem szabad háborgatni őket. legyen szó sikerről vagy sikertelenségről. Az őrület mindig ott van a tekintetükben és az bármelyik pillanatban kiszámíthatatlanná teheti őket. Úgyhogy visszatérve, ahogy a mondás tartja: ne ébrezd föl az alvó oroszlánt.


A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat