Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
110| Belépni Tilos

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
110| Belépni Tilos

Szabályzat:
A karavánból kizárásban részesítjük az olyan tagokat akik becsületsértő, rágalmazó, az emberi méltóságot sértóen viselkedik,illetve, tiltott jelképet tartalmazó, riasztó, fenyegető, obszcén, közönséges, trágár vagy pornográf, ideértve bármely közlést, amely büntetőjogi vagy polgári jogi felelősségre vonást alapoz meg (vagy ilyen eredményre vezető magatartás tanúsítására buzdít) vagy egyébként jogszabályba ütközik. Ha ez bekövetkezik, szmíthat arra,hogy a karavánból végleges kitiltásban fog részesülni.

Máshogy fogalmazzuk meg mondanivalónkat, ne menjen át durva káromkodásba, és ez minden esetben érvényben van. Senkivel se kivételezzünk. Igyekezzük elkerülni a vitákat, és egyéb zavart keltő dolgokat (provokálás) a karavánszobában. Ha ez nem működik , akkor az adminok feladata hogy mindezt rendezzék, illetve felkérjék a résztvevőket,hogy a továbbiakban privát beszélgetésként intézzék el a nézeteltéréseiket, mert így nem zavarják mások beszélgetéseit.

Ha valamely karavántag megsérti a szabályzatot akkor az illetőt kirúgásban részesíti az adott admin aki jelen van , vagy karavánvezető mely történhet intő jelleggel (30 perc), vagy megrovás jelleggel (24 óra).

Figyelmeztetés szempontjából CSAK adminok figyelmeztethetik az adott embert aki káromkodik, vagy ehhez hasonló dolgot csinál. Ebben az esetben kettő, de maximum háromszorlesz figyelmeztetve. Ellenkező esetben szintén számíthat a kirúgásra. Karavántagok admin jogot kapnak, de csak olyan tagok akik kiérdemelték a bizalmat a karavánszobában, így a szabályok betartásának felelőssége rájuk is egyaránt vonatkozik. Ha valami problémád van , esetleg kérdésed , jelezd a karavánvezetőnek.


A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat