Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
Mit kell tudni Magyarországról ?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
Mit kell tudni Magyarországról ?

Magyarország államformája a rántott hús. A köztársasági elnök zöld páholyban ül. a jelenlegi kormányfőt családnevén szólítják, a korábbit meg Miniszterelnök Úrnak. Hazánkban egyre kevesebb ember él, mert kevés a GYES, meg a fizetés. A lakosság 96%-a turáni magyar, a maradék 40% pedig zsidó, cigány, sváb, tót, oláh és vadrác. A hivatalos nyelv tört magyar, melynek különböző dialektusait beszélik ( például: aktívmagyar, bradörmagyar, státuszmagyar, fókuszmagyar, és csácsumicsá magyar).

A hivatalos fizetőeszköz a forint, meg a haver. Egy haver sok milliárd forintot ér. Magyarország fővárosa Budapest, és minden olyan település, ahonnan reggel 2 óránál hosszabb idő alatt lehet beérni a Belvárosba (pl. Solymár). Hazánkat két nagy részre lehet osztani, de arra sincs pénz. A közlekedés fejlett, számos útvonalon elsők vagyunk Európában az egy kilométerre jutó halottakban. A magyar termékek, amikre igazán büszkék lehetünk: a Suzuki WagonR+, az Audi TT, az Opel Astra és a Dunaharasztiban palackozott Coca-Cola.

Hazánk kulturális élete pezsgő, akár a Való Világ-villa jakuzzija.

Az iskolarendszer fejlett, de már dolgozunk a visszabontásán átlag alatti szintre.

Fő élelmiszeripari termékeink: a kannás bor, az ólmos paprika, és a kerítés szaggató vegyes pálinka. Ezenkívül még hungarikumnak számít a sörkísérő Unicum, a törkölyillatú dezodor, a Bánfi-féle árvalányhaj-növesztő, a gömb alakú Rubik-kocka és Győzike. Hazánkat jelenleg kétpárti koalíció irányítja Európa felé, de elképzelhető, hogy már túlszaladtunk rajta.

A törvényeket az Országgyűlés alkotja és változtatja meg közvetlenül az alkotás után nagyon gyorsan, hogy aki követni akarná, essen jól pofára. A törvények betartását az államigazgatási szervek, a bíróság és Juszt László, a nép ügyvédje felügyelik. Aki bűncselekményt követ el, azt elítélik, de bűncselekményt elkövetni nem túl könnyű, mert mindenkinek van saját ügyvédje.

Az orvosi ellátás eredményessége jó: egyelőre még több a beteg, mint az orvos.

Magyarországon folyik át Európa egyik leghosszabb folyója, melynek mindkét partján állítólag emberek laknak. Magyarorszá címere bonyolult, ezért mindenki nézze meg maga. Zászlóink piros, fehér, zöld, ezért kizárólag kímélő színes programon mossuk. A Himnusz szövegét Kölcsey Ferenc, zenéjét Erkel Ferenc írta, de jelenleg Király Linda szövegével és Vikidál Gyula dallamával ismerjük.

A nemhivatalos államvallás a római katolikus, melyet a magyarság jelentős része vall magáénak, a maradék 82% ateista, kálomista, jehovista vagy izraelita. A lakosság mintegy 3%-a beszél valamilyen idegen nyelvet, legtöbbet a Pidgin Englisht, a Nixdájcsot meg az Irodalmi Magyart.

Tavaly tízmillió turista lépte át Magyarország határát, nyolcmillió pedig csak legfeljebb negyedórát tartózkodott magyar területen, amíg leszívták( a tankjában csempészett benzint).

A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat