Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
Dániel király története 2.rész

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
Dániel király története 2.rész

(A leírottak nem felelnek meg teljesen a valóságnak, ha igen akkor valamit jól csináltam *-* :D)


Karácsonyi kiadás: Menyegző


Miközben Dániel saját vérét, azaz kishúgát akarta elvenni, a gonosz erők azon voltak , hogy ezt megakadályozzák. Lombikbébi hadserege ellene lázadt mert nem felelt meg az embereknek, a király által hozott törvény. Mindennap meg kellett hogy alázkodjanak királyuk előtt, mondván azzal, hogy életet adott nekik. Mindig legalább két nővel aludt mert félt a sötétben, álmai sem lehettek akármik. Különféle csomagokat vásárolt hogy azt alvás közben kiélvezhesse. A csomagok álmokról szóltak, épp olyanokról amiket szeretett volna álmodni. Menyegzőt akart szép esküvőt , lagzit és piálást. De az sem akármilyen lehetett. A pia itta meg magát...
Mert az hívei szerint nem szabadott beszennyezni ajkát a királynak mert az már lealacsonyítónak számított abban az időben , főleg nála, hogy valamilyen folyadék vagy nedű érte a száját. Bár ez esetben is voltak kivételek. Nőjei közül, párat olyan világirodalmi szintre emelt , hogy engedték azt, hogy testével megajándékozzák a királyt. Kishúga elég jó kondícióban volt,hogy engedjen a kísértésnek, tisztában volt azzal, hogy milyen feltételekkel járt az, hogyha együtt van az Agyturkászok ősi eredetű nagybecsű királyával.
Menyegző tehát álmaiban ott kezdődhetett, hogy kishúga egy éjszaka vajúdni kezdett a fájdalomtól, és végtelennek tűnő fájdalom tört rá. Hívta udvaroncát , mivel ő hercegnő is volt kettő az egyben. (2 in 1) De udvaronca nem tudott rajta segíteni mivel nem tudta , hogy mi lehet az a szőrös gömb alakú képződmény ami testén egy bizonyos részén alakulhatott ki. Hívta a királyát, mert ő a világon mindent tudott, hogy segítsen kedvesén. Meg is oldott a a problémát körbe metszette nemes tőrével a tájékot és kiszabadult a gyermek, aki majd később agyturkászfalva királya lesz. De erre még nagyon sokat kellett várnia. Meg kellett ezt valahogyan ünnepelni , így hát elkezdődött a lakodalom. Királynak nem kellett előre szervezkedni csak csettinteni , igaz ez is megerőltető volt, bele is fáradt. A lakodalmon kizárólag csak olyan nagy emberek lehettek jelen, akik a királyt segítették , mindenféle formában. Kopott faszékek voltak bordó bársonnyal beborítva. Az asztalok mind aranyból voltak gyémánt szegéllyel, a poharak maguktól beszéltek, imádkoztak , hogy ne legyenek nedvesek. Dániel király bejelentette hogy elveszi kishúgát Virginiát , aki annak nagyon örült, igaz nem volt valami szépség. A szája miatt szerette meg Dánielt , mert olyan kis ferde szájú volt. A lakodalom soha nem ért véget, mivel Dániel királyról beszélünk.


A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat