Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Howl naplója


Le Professionel [156244 AL], gazdája Howl
Dániel Király története 1.rész

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/156244
Dániel Király története 1.rész

(A leírottak nem felelnek meg teljesen a valóságnak, ha igen akkor valamit jól csináltam *-* :D)

A király maga


Élt egyszer, egy ember, akire felnéztek. Tettei miatt csodálták őt a kulcslyukszerű dologgal megáldott nőstények. Nem volt semmi gondja, mindennap végrehajtotta a dolgát, ahogyan egy rendes király is tenné. Bár ő különbözött a többi királytól. Ő magát feljebbvalónak hitte, és ezzel majdnem mindenki egyet értett. Hódításaira nagyon büszke, mikor kegyetlen hófödte csúcsokat kellett megmásznia, kietlen dzsungelekbe kellett kutakodnia, lápos mocsaras penészes helyen kellett járnia. Abban különbözött, hogy ezt, vagyis a javarészét a saját kezével tette. Hihetetlennek hangzik de neki olyan hosszú kezet áldottak, hogy sokan örömködtek , amikor tapasztalták.
De azonban történt egy olyan dolog ami egész agyturkászfalva lakóit is megrendítette. Létezett egy olyan erő ami mindent elsöpört, ami Dániel Király életét is veszélyeztette. Ókorban még eléggé fejletlen volt a bizonyos dolgok megakadályozása, így az egész népét ő nemzette. Igen, képes volt nő is lenni. Bár ferde hajlamai nem zavarta őt, mivel azt sem tudta hogy ennek örüljön e vagy sem.
Egy napon mikor Dániel Király a szokásos ébresztői nyalakodása után felébredt, már húzta volna kombinéját arra a kidolgozott testére. "Mikulás megirigyelné"bajuszára a nedű, amelyet az alattvalók éppen hajnalban fejtek meg, a kockaszájú bocitehén adta ingyen. Állatokat is muszáj volt be avatni a buliba , mert sokszor unatkozott, a nőket már nem annyira kedvelte, de azért volt egy kishúga akit szintén ő csinált, vele amikor nem kellett nagy háborúkba menni akkor elmonopolizáltak a téren gömbölyű kavicsokkal. De neki ennyi is elég volt hogy beleszeressen a saját vérébe - mondom ennyire önimádó volt - elhatározta hogy elveszi nőjéül. Agyturkászfalva lakói örültek a hírnek, hisz kisagyturkász bébi fanok jönnek a világra.



A bejegyzések színek szerint vannak csoportosítva.
Barna: Sorozatok
Piros: Egy konkrét történet elmesélése
Kék: A cseten történő párbeszédek
Lila: Ünnepi bejegyzések
Zöld: A napi mondások ,érdekességek és ritkaságok
Narancssárga: Személyes bejegyzések



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat