Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-06-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-06-08

zzzzzzz
nagyon remegek!!
úgy érzem magam, mint aki lázas beteg...
ráz a hideg, a gondolataim kuszák és mindjárt összeesem, meghalok, és akkor hiába az eddigi megpróbáltatások... szóval márcsak ezért is életben kell maradni, mert különben minden, ami már volt, fölösleges...
Egy idő után persze, minden fölöslegesnek fog tűnni...
Amikor az ember vészesen közeledik a 100hoz. És már nincs mit tennie, keresnie az életben.
Ez egyelőre nem fenyeget, mert még csak a 20hoz közelítünk. A 100ig még sok dolgunk van, bár nem tudjuk, mi, de utólag rájövünk és akkor talán örülni fogunk és nem érdekes az érettségi, csak kár, hogy a társadalom ez alapján fog minket megítélni: milyen lett az érettségi. De hány sikeres ember volt rossz tanuló, bukott, és hánynak nem sikerült (elsőre?) az érettségije, mégis vitték valamire.?!
Kassák kétszer bukta el a gimnázium harmadik osztályát. Már ennyivel is jobbak vagyunk nála, s ha más lehetőség nem adódik az életünkben, még bárkiből lehet neoavantgárd művész akármilyen ágon vagy aktivista, az most úgyis nagyon dívik, s mire odakerülünk, az avantgárd is újra fog, ha meg nem, hát valakinek divatot kell diktálnia, nem mindig csak mások, vegyük kezünkbe a világot -gyalog, mint Kassák és a faszobrász, meg a hittérítő...!!!

Nem tanulok ma már magyart.
De, mégis azért a nyelvtanba belekukucskálok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat