Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-08-22

Nahát, de régen írtam ide... (No, igen, ez az a sablonos naplószöveg, amit jobb lett volna elkerülni... :D)
Megpróbálom felidézni, mi is történt TT óta...
Volt pl csángóföld!! Ének, tánc, jó társaság, régi barátok, újak, kirándulás, málnázás a hegyen (igen, a társaság után ez jelentette számomra a legnagyobb élményt :D)
Rékák, Márti, Éva, Józsua, Erzsi, Csanna...
Aztán Gyimes után Művészetek Völgye.
Sárival és Andival. Taliándörögdön laktunk, a falu legvégén, egy kempingben. A csigabusz azt hiszem, nem a világ legtökéletesebb intézményeinek egyike... Hát, stoppoltunk is. A legjobb a Hobo előtt volt. Már sötét volt. Először bevitettük magunkat Kapolcsra, ekkor még világos volt, de lement a nap és hamar besötétedett. Kapolcstól Monostorapátiig megpróbáltunk stoppolni ismét, bár sok esélyt nem láttunk rá, hogy bárki fel fog venni, s már épp a lámpámat vettem elő, mert elfogyott a közvilágítás, mikor a lányok mögöttem fogtak egy nagy autót. 5+2 ülés. Kinyílik az ajtó hátul, odaszaladunk, erre a kocsi tele van, s kiszáll egy lány, lehajtja az ülését, s mondják, menjünk be hátra. A +2-ből csak egy ülés volt berakva, így a másik helyén Sárival elfértünk ketten is, Andi meg az ülésen. Ez volt a legjobb stoppos élményem! Az a nap csodás volt! Adtam vért is, talán megmentek vele másik 3 életet!! :) Minden tök rendben ment, mígnem órákkal a jótékonykodás után, egy táncműsor közepette majdnem elájultam, úgy leesett a vérnyomásom, a vércukrom, vagy nem tudom, mim. :) Aztán ott volt a Hobo-koncert, ahol Laci bácsi és Erika néni mögöttünk álltak. :D
Az első napunk sem lett volna rossz, ha nem jár olyan ritkán a csigabusz... Nem tudtunk hazamenni az esti előadás előtt, viszont enyhén szólva sem voltunk túlöltözve. Annyira fáztunk, hogy bárki ha kérdezte, milyen volt a darab, csak azt tudtuk mondani, nem tudjuk, nagyon fáztunk, egy idő után már nem tudtunk rendesen figyelni... (Bárka-Molnár Ferenc: Liliom)
Harmadik nap linot metszettünk délelőtt, nagyon jól sikerült, aztán Anita is megérkezett, aznap már egyáltalán nem is láttunk csigabuszt... egyszer sikerült stoppolnunk, voltunk népdaltanuláson és este Vigántpetendről átgyalogoltunk Pulára, miután a busz tojt megérkezni a megállóba, a stoppolás pedig teljesen esélytelen volt... Olyan fáradtak voltunk, mire odaértünk a koncertre, hogy végig csak ültünk, egyedül Nyuszi tudott még tombolni egy kicsit. (Kispál és a Borz)
Hazafelé a buszra sokat kellett várnunk, és millióan akartak fölszállni rá, mert a stoppolás itt sem volt könnyű... :S De felfértünk a buszra...Olyannyira, hogy akkor sem tudtunk volna leszállni, ha akartunk volna... Aztán négyen aludtunk a sátorban... ilyen érzés lehet kb sprotninak lenni egy konzervdobozban...
Ezek után lent voltam egy hétig Almádiban. Voltunk Veszprémben, Almándiban, még strandon is, mamával! És voltunk Füreden. Mama a kórházba ment, papával sétáltunk a parton, a hattyúk a vízen lebegve még aludtak és csepegett az eső, de nagyon szép volt minden. Aztán bementünk a Jókai Múzeumba! :D Megköszöntem az érettségit, Az új földesurat. Alkottam, néha olvastam is. :)
Almádi óta itthon vagyok. SimonFest van a szomszédban. Voltam szombaton, a nyitónapon. Idával, Zsóval, Katával. :) Tegnap is voltam, mert Máténak születésnapja volt, de olyan, mintha nem is lett volna... Kata és Zsó nem tudtak jönni (utóbbi, szegény, beteg lett a múltkori után... :(). Sára és Luca viszont ott voltak és mindenkit az őrületbe kergettek...Még két ilyen nagyszájú, beképzelt (?) fruskát!! De legalább ott volt SzívemcsücskeBonyhádiTomi, örvendezzünk!! :)
Azt hiszem, két emberről tudok jelenleg, akibe beleszeretnék: Bonyi és Gazsi. :) (De ez titok, hogy minek írtam akkor le?! :P)
Ezzel a bejegyzéssel el is érkeztünk a mai naphoz, már csak annyit kell leírnom, hogy Ida és Simon most egy pár, furcsa és szokatlan, de mindekettejüket nagyon szeretem és ez így jó!

HABPARTY! HABPARTY! HABPARTY!!!!!

ELTE-TÁTK, szociális munka. Sári is TÁTKos lesz! :D De jó nekünk!! Csupa okos barátom van! (ELTE, Corvinus, BME)

Ui.: Mennyi lehet az az 5000 karakter? :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat