Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-08-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-08-25

SimonFest 2007.
S ahogy Józsua szokta mondogatni: "Minden elmúlik hirtelen."
És milyen igaza van. Józsua okos ember. A SimonFestnek is vége van. (Annyira nem hirtelen és annyira nem váratlan...a lényeg az elmúlás)
A tegnapi party jó volt. :)
Ez a Benda, bizony, nagy mókamester! :D Az a Balogh Marci meg egy picit szánalomkeltő kis hülye... Dehát vannak ilyen és vannak olyan emberek... Nem vagyunk egyformák, persze, gyűlölni senkit sem kell azért, mert ilyen, vagy olyan. Másban jobbak ők!
Furcsa, hogy egy ilyen Bláthy-s, rappes társasággal voltunk három éjjel és senkit sem zavart, hogy nem vagyunk se Bláthysok, se rapperek, hogy egészen másmilyenek vagyunk. És mégis jók. Lehet, talán csak én fújom föl úgy ezt az egészet, hogy mennyire különbözünk, s mégis mindenki mindenkit elfogad és szeret, ahogyan van... De nekem nagyon tetszik ez, amit látok, tapasztalok, érzek, amibe belecsöppentem csak úgy, véletlenül, mert sokunkat a Bárczi összefűz és Békás, amin ma végignéztem és azt éreztem, bármikor, ha erre jönnék, később is így lesz, tudom, az fog az eszembe jutni, hogy igen, itt nőttem fel, itt éltem le egy fél életet és igen, akárhogyis, de ez az ottonom! És ha később elköltözöm, annak nagyon fogok örülni, és tudom, ha utána visszajövök, minden ugyanúgy fogad majd, mint ahogyan itthagytam, és valahogy mindig az otthonom marad. BÉKÁSMEGYER!
Simon most büszke volna rám?
Nem hinné el, hogy tényleg így érzem...
Én tudom és Békásnak is tudnia kell.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat