Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-10-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-10-09

Szomorú, szörnyű október 9.
Ernesto "Che" Guevara
Oscar Schindler
John Winston Lennon

És kedd. Hosszú kedd.
Két óra üresben. Olvasás napon. Séta, Duna, kétforintos, kacsázás a szemét között. Sírni szerettem volna, lentről olyan rossz látvány a folyam. De lehet szikrázó napsütésben elkeseredetten sírni? Nem. Globális fölmelegedés. Nem hűtik le már ezt a világot a könnyek.
Aztán, villamos. És vissza. El az Oktogonig. Kisföldalatti. (A millenium szerelmese.) Piros (2es) metró. Villamos. Gyalog az épületig.
Nem találom a helyem.
Három előadás. És csak arra gondoltam folyton, hogy éhes vagyok és megint rohannom kell majd. Tánc. Mielőtt ott lennék, sosem akarok ott lenni. Csak akkor, fél óráig, mikor már tíz perce ott vagyok. Az utolsó fél órában megint nem. Fáradt vagyok.
Háromnegyed kilenc körül értem haza. Tizennégy órája mentem el hazulról. (Háromnegyed hét.)
És jön a szerda. Mit csinálok holnap a két üres órában? Nap, séta, Duna, kacsa, villamos, Földalatti, metró, villamos? Leülni egy parkban egy bögre forró kávával. Beszélgetni minden nénivel, aki leül mellém. Vagy beszélgetni olyannal, akivel ismerjük egymást és éppen ráér. Honnan tudnám, ki ér rá? Honnan, mikor nem látok senkit, nem lát senki, mert annyira nagy a tömeg és mi úgy szaladunk mindig?! Elmegyünk egymás mellett. TÚL GYORSAN ÉLÜNK!!!!!! És ezért tűnik minden rövidebbnek.
Most megint szomorú lettem. Ida, melyik kő volt az a Duna parton??

Csütörtök. Reggel nyolcra. Ugyanazzal a tucatnyi lánnyal leszek négy órán keresztül. Aztán lesz három előadás. És tánc. Amire megint rohannom kell majd. És megint éhes leszek. És nagyon fáradt. És várni fogom a pénteket. Nem fogom. Már most is várom. És a szombatot is. Azt a leginkább.
Csak lenne már hétvége. Mindig erre gondolok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat