Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2008-04-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2008-04-08

Katalin, a figyelmetlen, Katalin, a feledékeny, Katalin, a segítő, Katalin, a ... Egyszerűen nem is ismerem Katalint, mint ahogyan senki sem. És ahogyan Katalin sem ismer senkit. Senkit. És úgy van vele, hogy nem is akar. Már. Ráunt a világra, tulajdonképpen. Elég volt, mondta nekem ma, mikor leszálltunk a buszról.
Most kitalálta, mi lehetne az életcél. Szabival. Reggel. A körúti homlokaztok sorozata. Filmen. Színesben, fekete-fehérben. Körúti hajnal. Lila dal, táncra kelt nyakkendő egy kirakatban. Antikváriumok, lemezbolt. Kőbaglyok és színházak. Kis mozi. Művész film.
Cseh Tamást hallgatva hasalni az ágyon és kriksz-krakszokat, japán betűket írni, s egy kacskaringós, kedves madarat. Gondolkozni. Mindenen -a Semmin. Felmondani a verseket, amiket tud és megtanulni újakat (Az Alvajárás a Semmiben-t, a Varázsboltban-t, a Mi még?-et, az Akarsz-e játszani?-t, a Tetemrehívás-t és újra és végig a Halotti beszéd-et, A hetedik-et, a Kész a leltár-t, mindent, amit talál, a Körúti hajnal-t is, szimbolistákat, Orbán Ottót, sokmindent...).
És megint, és még mindig, álmodna is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat