Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-10-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-10-07

Igen-igen...
Ma megint hagytam, hogy beinduljon a képernyőkímélő.
És csak jöttek a képek...
Az osztály, Székelyzsombor, Sopron, Brassó, Pécs, Miskolc, Eger.
Dick az árokban fekszik, Adni Sáriba karol, Eszter a gyökér turista, Gáborok lányok ruháiban, Szilvi meghatódva sír tortával a kezében, Gina fogja Csabi kezét -fogja? szorítja!, KAM a szobor ölében, Szeli a járda szélén, Balu és Gáspi, a két gengszterapostol, Gercsi ölében én-Gercsi az én ölemben?!, Verka félálomban is megfejti az Activity-feladványt, Simon tanárnő beállt közénk bagós alkoholistának... :P, Pista a nagy művész -mi is volt azzal a lugassal? :D, Csilla is ivott sört!..., Kovács Gergő meg mintha csak Fantát (érdekes hatással lehet rá a szénsav...:P), Varga Bálint...pmf...utál, mint mindig, és mint mindenkit, Andris Zsomborban bocsánatot kért tőlem -éljen a Dodo!, Kata ül a fűben (nem én, bár én is), 'Szeretünk Anita!', Gyuri már csak integetett a soproni vonatnak, Mészi és a kiskutyák, Csépányi Andi és a fiúk :P, Kostyán Andi csak ritkán jött el, Dia a múzeumban, Fanni mint a Traubi reklámarca, Viktor a macsó..., KisZsófi a bikiniben, Gerzson, a labda, gumiarcú Dobi...mintha tesók lennének Mezei tancival! :P, Jancsi flash-elt, bár oltottam -nagyon!, Anna, de bájos az a misoklci kocsmás kép!!
Já, most furcsán kevésnek tűnünk... :) Mert Juliról az ugrálóvárban szó sem esett...
Csereút. Alsace. Csodaszép. Ádi, Eszter, Gábor, Szilvi, Csilla, Tilcsi, Medó...Reya...hosszú buszutak. Nekem minden megéri. ;)
És mentek a képek és folytak a könnyek!!
TT. Ó, ha visszaforgatható volna az idő, oda biztosan visszaforgatnám! Baseball, bánya, amcsifoci...10 perc magyarázat, fél perc játék, 10 pec magyarázat, egy percnyi játék, Zrupi, az idő pénz!, Marci? Luca? Sára? hagyjuk... káromkodás, csakis SDnek, Simon a legjobb fekete barátom! Ida meg a legjobb fehér barátnőm! Bonyiiiii!!!!! Pinyő G., a bájos! :D Dew, az új, de máris teljes ;) Jani, az operatőr, Máté a nagyotmondó... ("20 napig folyamatosan ittunk kondi helyett!"), Dávid az őszinte ember, Zsó a legjobb lakótárs! köszi nektek!!
SimonFest!!!!
A legjobb. Már nem is tudok mit írni. SZERTLEK benneteket. (Az, hogy valaki nem tartozik ebbe a társaságba, természetesen nem azt jelenti, hogy akkor már nem is szeretem!! Csak most megint rajtuk volt a sor. Hogy emlékezzek az együtt töltött napokra. Visegrádra, Békásra, a baseballra, ami jelenné fog válni!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat