Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2007-08-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2007-08-24

Hát, tegnap végre Besh o droM volt!! :D
Sok új szám, sok ismétlés... az új számok ismétlése...lassan meg sem kell szerezni majd a megjeleenő új albumot (ugye, lesz új, ha már ennyi új szám van!?), hiszen tudom máris kívülről! :P
Most meg hallgatom a Macsó hímzést, de csak nem akar felcsendülni az, hogy Ez a világ olyan világ, mint a mogyorófa virág: sokat ígér, keveset ád, amit ad es keserűt ád..., de talán most... Mert ha most nem, akkor sosem, vagy nem tudom...
Szóval a koncert nem volt rossz, bár ez a Magyar Bori most nem tűnt olyan szimpatikusnak, mint múltkor... :( Sebaj.
Hazafelé meg Combinon egyszercsak mekkora huzat, szél támadt!! Hú... Már láttam előtte, hogy a Körút fái egészen mélyre hajolnak és leveleik igen ki vannak fordulva, mind a világos fonákját mutatta, ahogy tépázta a szél. A hídon voltunk, mikor legjobban fújt, a villamos dülöngélt és akkor kezdett csepegni az eső. Még akkor én nem is fedeztem föl, hogy villámlana is, de később, mikor már a HÉVen voltunk, erőst vakuzott az égi fényképész! Szerencsés voltam, mert elértem az utolsó buszt. Fölszálltam, s rajta volt megint az a bácsi, aki egyszer azt mondta nekem, minden nap ezzel megy haza. Nem gondoltam, hogy komolyan mondja, de akárhányszor mentem haza eddig a 22:55-össel, mindég rajta volt ő is. Itt meg a megállótól futottam a kapuig. Egyrészt nagy kedvem volt szaladni egyet, másrészt minél elébb haza szerettem volna érni, hogy ne legyen a ruhám nagyon vízes, tudniillik a vízes ruhához is lett volna kedvem, csak épp megvagyok fázva, vagy mi, bár hogy hogyan, arra senki sem tudja a feleletet... Harmadrészt meg azért, mert egész hazafelé úton a villámokat nézegettem és azon járt az eszem, amit kicsi korunkban mindég mondtak: viharban nem szabad fa alatt tartózkodi, mert az magas és a magasba belecsap a villám, az ember szervezetének 70%-a víz ezért kitűnően vezeti az elektromosságot, és jól megráz, ha a fába becsap a villám, nem mellékesen a fa nem vezeti az elektromosságot, mert a fa szígetelő az elektromosság szempontjából. Tehát a villámsújtott fa félbetörik és kigyullad. Így vagy úgy, veszélyes viharban odakint tartózkodni, tehát bármennyire is lett volna kedvem kint lenni, hazajöttem. Azt hiszem, a fához hasonló veszélyt jelentenek a tavak. Nem szabad viharban fürdőzni, mert a tó vízből van. A víz pedig az egyik legjobb elektromosság vezető. Ennek ellenére fürdőztem már viharban, pedig még felnőtt is volt velünk...ő is fürdött... :P Dehát persze, hogy nem akaródzik kijönni a vízből, mikor esik a hűvös eső és lehűl a levegő is, a tó víze meleg marad!

Szerdán Anitának KRESZ vizsgája volt és apával elvittük a Petzválba, méghozzá a célból (nem acélból, hö-hö... :P), hogy megnézzük, hol van az egyetem. No, megnéztük, bár nem elsőre találtunk oda, mert a Tudódok körútja most inkább csak két félkörút... Nem lehet körbemenni. Szóval egy új épület. Még egy kis csillagvizsgáló (nem Kiscsillag :P) is van a tetején. Merthát nemcsak a TáTK, hanem a TTK és az IK is itt van, sőt, ezek vannak a szomszéd épületben is.
(No, most elfáradtam, úgy veszem észre, már nem tudok olyan frappánsan és választékosan fogalmazni...Most meg Zrupi beszélgetést indított velem, tehát a szókíncsem a továbbiakban még ennél csak szűkebb lesz...)

Naplóírás itt berekesztve. (10:43)

(Aztán irány Mama)

- 10:47... ennyit Zrupkó Péterről... (mert az idő pénz)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat