Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2008-05-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2008-05-16

Ébredés nyolc előtt, reggel. Egyedül. Persze, az ő hibája... Mert nyolcig aludt. Háromnegyed hétkor elment mindenki hazulról. Most gombóc van a torkában.
És kicsit tanácstalan, mit tegyen, mert valaki nagyon kellemetlen helyzetbe hozta: testvér vagy közösség -a testvér nélkül, pedig ő is oda tartozik, de miért nem veszik tudomásul a többiek...? Vagyis, van, aki a közösség tagjának tekinti. Az iker. (Lehet, hogy éppen ezért, mert az ikrének a testvére az ő testvére is!)
Úgy érzem, a testvér mellett fog dönteni. Testvére nélkül nem megy! (Én legalábbis ezt tanácsoltam neki. De persze az ő döntése, csak... ne bánja meg később... Tudom, hogy tudja: mindig a család az első!)
Meghát, ez a véres szem is aggasztó egy kicsit. Nem lehet ez a fáradtságtól? Akkor nem jó ötlet egyébként sem, hogy végig filmezze az estét és átkukorékolja az éjszakát, hiszen már tegnap is koncerten töltötte az idejét, pedig milyen fáradt volt addigra már! Előtte alig aludt. Tudom, mert ott voltam, mikor végre feszülten ágyba került és akkor is, mikor reggel alig tudta kinyitni a szemeit.
Meg kell értenie a többieknek. Nem lehet, hogy ő pizsipartyba, testvére ugyanonnan haza megy! Az nem lehet! Inkább itthon fognak filmezni! Tudom, már biztos benne, hogy nem megy. Így nem. Furcsa, hogy valakinek eszébe jutott, hogy elmenne úgy, hogy a testvérét ne vigye. Miért ne?! Értetlenül áll a dolog előtt. Ez nem etikai dilemma, akármennyire azt gondolta elsőre. Ez egyáltalán nem dilemma. Nem kellene, hogy kérdés legyen. Egyből nem-et kell mondani ilyen "feltételek" mellett...! (Már kigondolta, hogy a szemére és a fáradtságra fog panaszkodni. Persze, könnyebb lenne, ha edzés után összeesne... akkor nem is kellene magyarázkodnia. Mert megmagyaráz(kod)ni, azt nem szeret. Hazudni pedig nem tud...) -De visz filmeket a többiek kedvéért, hogy lássák, nincs harag, de legközelebb máshogyan kell ezt csinálni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat