Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Kata naplója


Bolgárölő Bazileiosz [149004 AL], gazdája Nagy Kata
2008-04-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/149004
2008-04-13

Pénteken az Astros(? -vagy a -Honvéd? hogy is van ez?? Az Óbuda, na! :)) felettünk tett győzelme után... (Nyugi, csak edzőmeccs volt... a bajnokokkal a másnapi meccsre -egy gyengébb csapat ellen.)

Tegnap, hát, igen, tegnap...!!!!
Egykéthááá: SZENTENDRE - SLEEPWALKERS!!!!!!!! és ÜSSSD!!!! és ZÚÚÚZD!!!! :)
Szeretem ezt a csapatot, hogy segítenek, hogy dícsérnek, hogy kijavítanak és tanítanak, mert ez fontos a fejlődéshez.
Ügyesek voltunk és megnyertük mindkét Notebooksopron elleni meccsünket!!! (A második végeredménye 26:14 lett, ami nem semmi! Sokáig úgy festett a dolog, hogy annyira elhúzúnk előlük, hogy akár rövidebb is lehet a meccs egy inninggel, de akkor sajnos jött egy kevésbé jó támadás a részünkről -hamar megvolt a három out... és ekkor került hullámvölgybe a védekezésünk is, pedig Kinga még hősi sérülést is szenvedett, amit azután az én hősi sérülésem, követett... ki gondolta, hogy annyira bal felé fog jönni a labda, hogy nem is hogy eltalál, de a hátam közepén koppan?! Nem baj, egyáltlán nem volt komoly a sérülés, az inning végére el is felejtettem, főleg, hogy ez hozzásegített a pontszerzéshez, mivel nem kellett tovább rizikózni az ütéssel: eltalálom-e, s ha igen, megfogják-e még a levegőben, vagy máshol, s kiejtenek-e. Ez az első base-re jutás így biztossá vált. A többit ki kellett figyelni. -Mindet loptam... :D)
Egyébként, fúúú... olyan időnk volt... Épp csak azért nem fagytunk oda, mert elfújt a szél az adott helyről, ahol álltunk...
Ma meg, hogy teljes legyen a sporthétvége, elmentünk és lefutottuk a Vivicittá 3,5 km-es távját. Éljen. Erőt, egészséget! :)
(De most már tényleg nagyon fáradt vagyok... :S)

Ui.: Anya fölköltötte Balambért, pedig én már belenyugodtam, hogy a csigák néha befalazzák magukat és sokáig alszanak így. Vagy hogy kipiheni az eddig tartó rohamosnövekedés-szakaszt. Egy szó, mint száz, Balambér még mindig él, virul és bekebelezett egy csomó uborkát! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat