Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2004. december 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2004. december 25.

Kedves Tomí.
Ma itt volt a barátnőm,tök jókat beszélgettünk meg filmeztünk.Jó,hogy szünet van.De kár,hogy vége lesz.Ma kaptál egy csinos kis színes szőnyeget,örülsz neki? :-))
Hát,amellett hogy dáthás vagyok még picit átfúrt és üres is.Most biztos nem érted,milyen átfúrtnak lenni.Nem a szó szoros értelmében kell venni.Csak tudod,olyan kis esetlen a helyzet,Six months in a leaky boat.Ha úgy vesszük tényleg hat hónapja van így.Ez meg egy jó szám.
Szóval,képzelj el egy bádoghajót.Kap egy léket.És ha jól egyensúlyoz,akkor még eléri a partot.De ha elbillen,akkor elsüllyed.Na,hát ilyen.De pont jónak magyarázom,Tomí,a sivatag hajója :-)))
Tudod az jutott eszembe,ha már ez az utolsó évem,csak egy picit kéne biztatnom magamat,és hegyeket mozdíthatnék meg.Ha sikerülne kicsit felülemelkednem magamon,lehet,hogy csodák történhetnének.Jól tudod,mire gondolok.Néha csak egy telefon.Néha csak egy pillantás.Egy érintés.Tomí.Lehet,hogy rászánom magam. Itt az új év.És a csajok is azt mondják,egyszer élünk.
Most megyek,picit ringatom magam a semmittevés kényelmes vizein.Holnap GyU3.És kötök.Persze,írnom kéne azokat a szerencsétlen esszéket is,amikkel el vagyok maradva,de ráééééér.
Szóval,jóéjt,ne haragudj hogy ilyen kései órában zavartalak.
Pussz:Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat