Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. május 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. május 11.

Konbanwa Tomí.
Igen,jól sejted,épp a japánommal foglalkoztam,aztán eszembejutottál. Hogy ma még nem írtam Neked. Csak röviden, jó? Mert megyek aludni lassan.
Szóval, ma beállítottam a vekkert (mobiltelefon,hehe), hogy ébresszen. Olyan ragyogóan kinyomtam,mint a huzat. Még álmomban. Úgyhogy délben keltettek, mondván, hogy most már igazán éhesek. Így kezdődött a nap.
Azzal folytatódott, hogy rádöbbentem: Úristen, holnap emelt angol. De persze semmit nem tanultam, valamicske levélformulákat átnéztem és ennyi. De írt a tanárnőm, hogy mindent megtettem, és inkább pihenjek. Úgyhogy hallgattam rá. És elegem van a köcsögösködésből, ami most itt az érettségi körül forog. Gyilkolni fogok, ha újra kell írnom a matekot. Én nem csináltam semmit, ráadásul német nyelven írtam, hagyományosat,menjenek a csudába, ha ezt is újra kell! Én nem fogok még egyszer ezzel vesződni, egyszer elég volt!!!! HALLJÁTOK???!!!!
Elmentem a bátyámmal a munkahelyére. Tudod, ott fogok zenélni szombat este, ha minden igaz. Találkoztam a kollegáival, szóval ez egy nagy nap volt. Átgitároztam a napot. Még jó, hogy holnap nem szóbeli lesz...mert énekeltem is hozzá...
Nem túl jó közérzetem van. Tartok ettől az angoltól. Ettől egyedül. Minden vizsgámra úgy mentem el, hogy majd csak lesz valahogy, most viszont eléggé megveszekedett állapotban vagyok. És tartok tőle. Nagyon. Ettől egyedül. ÉRTED??!
Ha ennek az egésznek vége lesz, elmegyek orvoshoz, lefogyok, rendet rakok, és többet ölelgetem a kislányomat. Mert most aztán mindent elhanyagolok magam körül. Csak mert szórakozott vagyok.
Mi lesz velem holnap, Tomí? Ott leszel mellettem? Persze, tudom, csak lelkiekben, ha egyáltalán. :-( "... supergirls don't cry" jutott eszembe most. Habár nem vagyok supergirl. És a másik,ami eszembe jut, az az, hogy "Boys don't cry" de ez sem jogerős. Mindkettő számot szeretem különben. Ismered őket?
Ja,meg a Neil Finn. Még mindig megvannak. Ő és bátjya, Tim. Naponta többször. Vagy Eddie. Mert most ő az új kiskedvenc. Milyen Eddie, na milyen? Vedder! Pearl james lettem, na és akkor mi van?
Erről jut eszembe! Fekete gitárt akarok! Keménytokkal. Fekete pengetővel. Isssstentelennn lenne! Már szóltam is a básikámnak, hogy kéne, de ő csak nézett, hogy ilyen nincs is. De a Sz.T.-nak is van! Méghogy nincs fekete gitár. Meghogy majd ő befesti nekem az Alvaro-mat. De hogy azzal tönkre is menne. Úgyhogy abban maradtunk, hogy utánanéz. Mert ehhez ragaszkodom. De tudod,milyen vagyok: makacs dög.
Néha meg birka :-/
De ezen változtatni fogok. Meg már szerintem változtattam is. Már annyira nem vagyok birka, mint régen. Már nem bégetek :-D
Na most megyek. Majd még előkeveredek valamikor, meg úgy is beszélünk, ha holnap nem is, hát pénteken. Pusszancs homlokodra: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat