Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. május 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. május 15.

Peer Gynt-öt hallgatok, épp most fejeztem be egy veszetthosszú beszélgetést a japánommal (vagy öt óra hosszú volt...) és most úgy döntöttem, folytatom a tuniszi horgolást. Tök szép. Ja, hát körülbelül olyan értelmes dolgokat csináltam,mint tegnap:semmit.
A japánom alapvetően jó fej lenne, ha nem akarna onnan pár ezer kilométer távolságból feleségül kérni, meg minden. Sokra megyek a szavaival. De legalább jókat röhögök rajta. Én az ilyenen már csak röhögni tudok, Tomí. Az összes szóemberen. Így néha magamon is. De most micsináljak vele? Ártalmatlan. De tudod, jóképű is,meg rendes is (legalábbis,annak tűnik). Ha személyesen ismerném, lehet, hogy máshogy állnék a dologhoz. Lehet, hogy Előle hozzá menekülnék. Mert Tőle már csak így tudnék megszabadulni: ha elmenekülök Előle. Ha erőt veszek magamon, és erővel, én állok tovább.
Bár ne lett volna olyan édi legutóbb! Bár ne lenne az mindig! Bár ne kéne azt éreznem, hogy de igen is szeret! Biztos szeret. Ha utálna, nem lenne ilyen. De nem úgy...és fáj. Tomí. Egyre fáj.
Megyek, jó? Csak beugrottam. Holnap megyünk M-ra, addig rendbe kéne hozni magam, meg a környezetemet. Sóhaj. Sóhaj-sóhaj-sóhaj.
Öleld meg Őt helyettem is,jó?
Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat