Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. június 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. június 16.

Gondoltam, lejelentkezem, hogy még megvagyok. Tanulok. Magyar törivel nagyjából végeztem, most jöhet az egyetemes, meg közben a magyart is kéne tornáztatnom. A német marad a végére, mert marhára nem érdekel.
Fáradok, Tomí. Sajnos. Mindenhogy, ahogy lehet. Agyilag, fizikálisan, érzelmileg. Lehet, hogy amiket mostanában csináltam, dolgokat, azokat nem kellett volna...dehát elkerülhetetlenek voltak. Mindegy, ezen nem fogok sajnálkozni, meg nem kéne bánnom semmit, állítólag, az vágja tönkre az ember jelenét is, jövőjét is, hogy sajnálkozik. Sok energiát felőröl, az biztos!
Ma megint álmodtam. Rájöttem, hogy a legdurvább álmaim reggel jönnek, hajnalban-reggel, úgyhogy amikor felkelek, alaposan derékbe törheti a napomat. Ma reggel is jött. És nem akartam felkelni, mert kíváncsi voltam a végére. (Ez irányított álmodás?) Délig szenvedtem, de nem lett jó vége, és most csak úgy eszembejutott, hogy lehet, hogy azért, mert álmomban annyira egyértelműek az események, a való életemet meg annyira túl tudom bonyolítani :-( Hát, most már legalább tudom, hogy így is lehetett volna. Meg úgy is. Nekem meg amúgy sikerült. :-)
Azt nem is meséltem, hogy sikerültek az írásbelieim! Magyar 5-5 és német 4-5. A többit a füledbe súgom, mert az még titok lenne, de én mégis tudom ;-)
Na, most megyek, Tomóka, légy jó, üdw: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat