Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. július 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. július 25.

Tomí,képzeld, végre feltették a pontjaimat!!!!JEEE!!!! Ezt is megértük.
Ma strandon voltam a barátnőmmel. Remekül összehozott minket az élet. Nincsenek kérdőjelek a barátságunkban. És mindkettőnk szerint a pasik, az összes pasi szériahibás! :-D Bocs. De ez így van. Különben meg senki sem normális, ha ez vigasztal. Nem,mi?
Coldplayt hallgatok. A zenéjüktől megborzongok! Tudod,mikor éreztem ilyet utoljára??? Az első Ghymes-koncerten,amin jártam, a Művészetek Völgyében, vagy 4 éve Taliándörögdön!!! Hajnalban! Micsoda szép idők voltak azok. Azóta annyi minden történt. Ők is oszladoznak már. Én is... Szerinted egyenesbejövök valaha? Úgy teszek,mint aki frankón a helyén van,de csak én érzem,mennyire döcög a verda... Az pedig nem jó jel. (?)
Tomí. Mondtam már,hogy szeretem leírni a neved? Ja,igen, mondtam már. Sebaj.
Hülyeséget álmodtam ma. És ha hülyeséget álmodok, az eléggé kihat a napomra. Ma is kicsit el voltam varázsolva. Hát ha meg Coldplayt hallgatok rá,akkor mennyire!!! Hogy miről szólt..? Róla. Ő írt nekem egy levelet, vastag borítékot küldött, ami tele volt képekkel, meg mindenféle tárggyal, és azt írta, ezeket azért küldi, mert rám emlékeztetnek,és tudatni akarta velem, hogy gondol rám. :-( Kár, hogy ez sohasem történne meg. Soha nem írna nekem. Soha nem is fogja visszaadni nekem, amit elvett tőlem, bár igazából fogalma sincs arról, hogy elvette, jó,mi? :-) Soha nem érezte azt, amiről én azt hittem, hogy érzi. Soha sem szeretett. Annak idején azt hittem, ha nem is "úgy", de szeret valamennyire. Hát most hogy gyalogolok kifelé ebből az egészből, csak most látom, hogy ez mennyire nem így van. Bár ne lennék ennyire érzékeny. És csak rá. :-/
Tomí, szólj már rám, hogy már megint Róla álmodozom!!! Nem akarom ezt az egészet újrakezdeni, hallod?!!!! Kérlek, kérlek, vigyázz rám!
Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat