Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. május 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. május 10.

Kedves Tomí.
Ma matekoztunk. Érdekes különben,mert könnyebb volt,mint számítottam. Úgyhogy lehet, hogy sikerült összekotornom egy négyest. Az ötösről már lemondtam,bizonyos okok miatt.
Most lógatom a lábam. Ma már nem fogok tanulni semit,majd csak holnap, angolra. Hulla vagyok. Nem fáradt. Hulla.
És lefagynak a kezeim. Pedig soha nem voltam fázós. Főleg nem májusban. De tudod, anyu azt mondta, ő is 20 évesen kezdett el fázós lenni. Ez egy tökéletes példa arra,hogy bizonyos gének öröklődnek: nekem a fázósság 20 éves korban való kibontakozásának a génje jutott. Mert a matekos agyát nem örököltem, se a szép kék szemeit. Aputól is csak a rossz ízületeket, nem a diplomáciai képességet, meg a hullámos hajat. De majd meglátod egyszer! Majd meglátod! Be fogom daueroltatni, és vörösre fogom színezni és az úgy már jó lesz. Ezzel a seszínű hajjal elég unalmas...
És hogy mit fogok ma csinálni? Először is felnyalábollak a szekrényemről, hónom alá kaplak, eldzsallok a nappaliba, benyomok egy DVD-t, és elmélkedek a filmek szépségéről.
Egy időben díszlet/jelmeztervező szerettem volna lenni, látványtervező,mittudomén...30 000 liter....300 000 liter... de ugye a kor kiveri az ember fejéből a hiú ábrándokat. Itt nem éri meg. De pár ezer kilométerrel arrébb lehet, hogy jó ötlet lenne. Mint a kanadaim. Az is filmezést tanul az istenadta. Még a végén lesz egy híres kanadai rendező ismerősöm! Tök jó lenne! Írnám a regényeket, ő meg megfilmesítené! Kasszíroznánk, apukám, kasszíroznánk!!!
Tomí. Imádom leírni a neved. Ha belegondolok, hogy eredetileg másnak akartalak keresztelni! Ekkora szarvashibát elkövetni! Szóval, Tomí, megindító napok ezek. Magamban hordozok egy csomó mindent. Majd megsúgom Neked, ha beszélünk róla, jó? Persze ebből a megsúgásból megint nem lesz semmi, mert valahogy soha nem visz rá a lélek, hogy megtegyem.
Figyelj, most megyek. Majd még jelentkezem. Addig érezd jól magad, ott ahol vagy, pusszancs: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat