Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. június 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. június 10.

Tevebarátomnak jelentem, hogy túl vagyok az emelt szintű szóbeli érettségiken, tegnap német volt, ma angol. És akkor már csak júni 27. van vissza. És vége. Ennyi volt. Jajmár,hol van az még!
Biztos tudod, hogy utálok vizsgákról nyilatkozni. Most se fogok másképp tenni, mint hogy csak annyit mondok: megtettem,ami tőlem tellett. Most pihi, holnap újra tanulás,meg ilyenek. Unalmas időszak. Nem mintha eddig valami hűde mozgalmas életet éltem volna, csak éltetett a saját hülyeségem, meg a szenvedélyem. Most meg már nincs szenvedélyem, mert legyilkolták. Höhö. Ne vegyél komolyan. Majd úgyis rendbejövök.
Szerintem ma, miután porszívóztam egyet, benyomom azt az indiai filmet, amit a múltkor is megnéztem, és nemrég küldte az indiaim. Nem zokogni akarok már megint, csak elhinni, hogy van még az életben szép. Ugye van. Ugye???
Jövő héten megint találkozni fogok Vele. Már most kikészít a tudat. Eddig azt hittem, ő hibátlan. Persze tudtam, hogy vannak hibái,melyik embernek nincsenek... de én így szerettem Őt. Most viszont már van egy hatalmas nagy hibája, ami nagyon rosszul áll neki: a barátnője!!!! Grrr >:-/
Jó,nyugi van. Zenét hallgatok (Keane, Coldplay, Yann Tiersen, kelta, NEIL FINN, Republic) és így most elvagyok. Olvasok. Csernust. Szóbelin megemlítettem, erre megkérdezték,hogy ugye nem vagyok beteg. :-D Nem. Csak kell ez a nyers odamondás is néha. Egyszer személyesen is a fejemhez vághatná a dolgokat, hátha attól jobban összekapom magam :-))) Előtört belőlem a mazochizmus.
Különben remekül haladok a fogyókúrával. Ha a kilók ugyan nem is zuhannak olyan szélsebesen, az alakom már nem olyan,mint régen, egyre emberiesebb, nőiesebb pontosabban. Tornázok is. Diéta. Ilyenek. Mondom, hogy mazochizmus. De már most jobban érzem magam, mint előtte, és ha másért nem is,hát ezért megérte. Nem az éhezést élvezem, hisz azért hébe-hóba eszek is. Csak valahogy...felszabadultam. És ha már őt is sikerül kiengednem az életemből, akkor lesz végre hely másnak is a szívemben. Na? Látod,még nem adtam fel :-)))
Most mennem kell,bejelentkezett a japcsim. Megyek csacsogni. Ppápá, szeretlek, ölellek, imádlak: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat