Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. július 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. július 12.

Qqcska!
Mizújs errefelé nálatok?
Nálunk hatalmas főzés, meg rejtélyeskedés, tudod ma van a szülinapom :-D Hehe. Igen béna idő van, nemtom lesz-e valami az esti Jamie koncertből, de olllyan jóóó lenne!!! Hajh.
Nem is írtam, voltam a hőn áhított Jamie-Robi unplugged koncerten, hát az valami fantasztikus volt! Ők tökéletesek voltak. Csak aztán romlódott el a kedvem, de az egy másik történet.
Ghymesen is voltam. Az új felállásún. Hát tudod...röviden és tömören: sok a szinti, kevés a cimbalom. Kezdenek elhúzni egy olyan irányba, ami már nem olyan andalító. De ők tudják. Ha ők arra, én amarra. Mindenhol megtalálom, amit keresek.
Egyébként...sokáig nem tudtam elképzelnisem, hogy van élet az érettségi után. Hát van, Tomóka, van. Most az egyetemekkel kell harcolásznom, hogy egyáltalán felvegyenek, mert elírtak ezt-azt. Kérdezem én, szerinted hány embert nem vettek így fel, hogy adminisztrációs hiba miatt esett ki, nem is önhibájából??? Komolyan mondom a tanulmányi osztály egy káosz! Miért nem lehet ezt rendesen megszervezni, miért van az, hogy ebben az országban semmit sem lehet korrekten megszervezni??? Na látod, ezért kell innen elmenni. Menekülni a süllyedő hajóról. Mert ez az. Magamra szedek egy-két idegennyelvet, és húzok kifelé. Még pincérnőnek is elmennék 3 diplomával, de ne kelljen itthon maradnom,és a jég hátán kínlódnom...ugye megértesz? Persze, hogy magammal viszlek. Mindenhova. Mi összetartozunk. Még akkor is, ha néha nem így érzed, vagy nem is érzed. Mert nem mondtam :-(
Na jó, megyek arrébb, megnézem mizújság a cybertérben. Légy jó, vigyázz magadra, és ne rosszaskodjál: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat