Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. június 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. június 30.

Tomí!!!!! Szíja!
Nem írtam tegnap, nem is látogattalak meg,ne haragudj :-(
Elmesélem, mi történt. Szóval kettőre hívtak be minket a suliba, mi szorgosan be is mentünk a barátnőmmel. Aztán 2 órát (!!!!) kellett várnunk, tétlenül, izgulva... Hát érdekes volt. Aztán behívtak minket, volt duma, cudar meleg, hosszú ujjú, jó kis meleg matrózblúzban.... Először az érettésgit kaptam meg. KITŰNŐ LETTEM!!!!!!! ÉRTED? Én még soha! :-D Utoljára általános elsőben voltam kitűnő! :-DDDD Végül is, igen...keretbe kell foglalni a dolgokat, hát nem?
Aztán átvettem az év végimet, ami elég szánalmasra sikeredett, bevallom férfiasan.
Aztán kezet ráztam a két tannyelvű igazgatónénijével, aláírtam, hogy a bizi az enyimé.
Aztán odamentem a német bácsihoz, aki személyesen hozta el közénk a DSD nyelvvizsgánkat, és azt is megkaptam.
Úgyhogy csupa öröm volt a tegnap! ÁÁÁ, még mindig alig hiszem el...pedig tök úgy éreztem, hogy elcsúsztam a törivel...Tomí, ez valami hihetetlen. Ez valami fantasztikus.
Utána volt bankett este, közben eleredt az eső, meg minden. Anyuék is hazajöttek, tök örültek. Ők se gondolták volna :-D Remélem, azért még nem tagadnak ki...
Ez volt tegnap. Hazajöttem 11 után vmikor, még pont elértem az X-akták végét. Jóvanna, nem ezért jöttem haza előbb. Különben is, megint eleredt az eső, a franc akar elázni a lexebb ruhájában, és a legkedvesebb cipőjében! Hát nem?
Azóta is esik. De azért hétfőn elállhatna. Mennék Jamie koncertre, ezt kapom a szép bizimért! :-DD
Tudod, az jutott eszembe tegnap, hogy ez annak volt köszönhető, hogy begurultam. Azután a csalódás után annyi minden megváltozott. A fogyókúra, a tanulás túlzásba vitele, a stressz, hiszti...minden volt itt, de hisz Te tudod, látnod kellett.Remélem, most sikerül lenyugodnom majd. Még akkor is, ha találxom Vele, nyugodtnak kell maradnom, és meg kell mutatnom neki: viszem valamire nélküle is!
Tomí, remélem, Veled minden rendben. Én néha kicsit be tudok kattanni, de hisz tudod Te ezt. majd elfoglalom magam valahogy. Olvasok. Vagy mittudomén.
Légy jó, még dumcsizunk, pusssssszzz: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat