Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. május 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. május 7.

Tomí, Tomí, Tomí...
Peregnek az események,amióta utoljára írtam Neked. Pedig úgy terveztem,hogy rendesen fogom vezetni ezt a naplót,már csak a Te kedvedért is,hogy tudd,mit hogyan gondolok épp.
Nem meséltem a DSD-ről: az egész osztálynak sikerült végül is.
Megírtuk közben a német érettségit suttyomban,de erről nem nyilatkozom.
Ma viszont ballagtunk. Itt voltak a rokonyok, már aki. És ismerősök is. És nálunk volt hetedhétországra szóló lakodalom,meg duhajkodás. Hehe. Virágok, ajándékok, meg minden. Kicsit fáj a fejem. Tudod, az elmúlt események, az előttem állók valahogy leterheltek. Meg a saját hülyeségeim.
Tomí...a szerenád óta kicsit darabokra hulltam. Hétfőn voltunk, és A. bácsi állapota kicsit felzaklatott. Aztán a feleslegessé válás érzése. Mélységes szomorúság. Ragaszkodásom szálainak erőszakos elmetszése. Sokk. Megrendültség. Bizalomhiány. Szeretethiány. Biztonsághiány. Ez vagyok most én. De nem mutatom ki, Isten ments.
Valakinek meg kéne értenie. De csak szavakat hallok.Olyan jó lenne elsírni magam. Olyan jó lenne sírni egyet a vállaidon. Tudom,hogy Te megérted.
Majd még jelentkezem,elmondom,milyen érettségizni. Meg hogy hogyan fejlődök lelkileg. Szükségem lenne Rád,de sajnos...a dolgok nem így alakulnak. És a sok előbb felsorolt dolgok közül azt hiszem ez fáj a legjobban.
Úgy megölelnélek.Soxor csókolnálak: Nir.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat