Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2004. augusztus 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2004. augusztus 26.

Whoa, issstentelenn jó zenét hallgatok már napok óta (Neil Finn félistent), nem bírom abbahagyni!!! Mindig is tudtam, hogy a Kiwik jó fejek, és ráadásul az országuk is gyönyörű.
Tomí, írok. Túl vagyok a 70. oldalon, remélem, a szám nem csökken, tudod, néha rámjön a törölhetnék, és olyankor tíz oldalakat törlök vissza, de én ilyen vagyok.
Ma a kis David Radcliffe gyerek küldött egy képet, mert kértem tőle, töredelmesen bevallom, poénból persze. Jószívű kölyök. Szeretem az ilyeneket. Bazi nagy képet kaptam, biztos, mert szülinapja volt. Ekkora képet eddig csak Peter Jackson félisten és Derek de Lint félisten küldött, így ketten együtt egy darab isten, de isten ments, hogy összetegyem őket, maradjanak külön-külön, úgy a legszebbek.
Tomí, rájöttél-e már, ki a kedvenc színésznőd?
Jah, tudod, hol voltunk? Azért nem írtam eddig, mert Szombathelyen szaváriáztunk. Jó volt, kaptam tógát is, meg ókori római nevet, Octavia, tök poén. Felsorolom, milyen koncerteken jártunk, hogy irigyelj:
- Hétrét
- Mitsoura
- Sebő
- valami klezmer banda, ez nem lényeges, csak arra kolbászoltunk, és éppen ez ment
- Csík
- Ghymes!!!!!!
- Folkestra
A Ghymes jó lett volna, ha nem lett volna mindenki borpárlatos eufórikus hangulatban. Jó, felőlem lehet, de ne akarja beverni az orrom a fejével, meg ne akarjon gyomorszájon rúgni, a lápamon taposni, meg ilyenek.
Nah, asszem, megyek, írok még picit, te meg vigyázz magadra a sivatagban: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat