Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. május 12.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. május 12.

Good afternoon Tomí.
Hazajöttem, kb egy órája végeztem az angollal. Kóválygok,mint valami részeg. Érdekes volt. Nah. Hát, nem olyan vészes, mint a piros könyv, de azért könnyű se. Most úgy érzem, hogy nem vagyok túl kommunikativ, úgyhogy lehet, hogy hülyeségeket fogok írni.
Holnap lesz német, és akkor végeztem is erre az időszakra, maradnak a szóbelik. De az még messze van. Napról napra élek. Mászok át egyik napról a másikra, pontosabban.
Az, hogy nem gyakoroltam zeneiskolára, az egy dolog. De elő se vettem a cuccot. A fejemben meg ott gereblyéznek a jobbnál jobb gondolataim. Miután este nem tudtam elaludni, reggel meg felkelni, gondolhatod, milyen fejem lehet.
Össze-vissza írok, észrevetted?
Tudod, milyen hálás vagyok a levelezőimnek???Tudod, mennyi gondolatot és kifejezést kölcsönöztem tőlük? Úristen, a levélírás volt a legjobb! Imádok levelezni!
Tudod, mit fogok most csinálni? (mert én nem...) Kéne valami értelmeset. Mondjuk, filmezni egyet, leereszteni, mert ma egész nap bennem volt a Félsz. Nagy f-fel. Hét végére megtanultam izgulni :-D De egyébként nekem ez volt a mumus. És túl vagyok rajta. És már csak egy német. Azt majd csak megcsinálom valahogy, két felsőfokú nyelvvizsga meg egy célnyelv német érettségi után...vagy nem..? Ugye milyen határozott vagyok?
Tomí. Már csak egy nap és...
Pusszantlak: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat