Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2004. szeptember 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2004. szeptember 10.

Jó rég írtam már legutoljára,azóta sok minden történt, Tomí.Először is ugye, elkezdődött a suli, ez az utolsó évem,ki kéne húzni valahogy,de már most lankad a figyelmem,mi lesz május/júniusban???
Egy ismerős megígérte,hogy összeszedi nekem a tételeket.Jó lenne, kevesebbet kéne strapálnom magam idegileg.Agyilag persze nem kímélhetem magam.
Meg aztán elvileg befejeztem a regényt,gyakorlatilag persze nem. Még mindig írok hozzá ezt-azt,most is eszembejutott valami,figyelmeztess légyszi,hogy ne felejtsem el.
Mi van még...Ja, hirtelen fellobbanó szerelmem Neil Finn zenéje iránt nem múlik,és nem is akarom,hogy múljon,Slowhand bácsit már letaszajtotta a trónjáról,és sebesen süvít a Ghymes felé,bár azt azért úgy hiszem,senki nem tudja lelökni a csúcsról,nálam legalábbis.
Olvasok mostanában. Egyszerre három könyvet: Kafka - Átváltozás, Brecht - Kurázsi mama és Móricz - Úri muri. Kafka kiolvasva, most a barátnőm regényét olvasom. Hehe. És még vár rám Závada,Stendhal,Németh,Vámos,és közbe-közbe még szívesen levadásznék egy újabb Bozai Ágota-könyvet,mert tetszett a Tranzit glória.Tiszta groteszk. Miközben röhögtem,el is szomorodtam,arra gondoltam,milyen igaza van.
És a főnökasszonyomnak is. El kell innen menni,nincs még egy ekkora korrupt állam a Földön,mint Mo.Talán USA.De oda sem szándékszom menni.Marad Új-Zéland,Ausztrália,sokáig éljenek a kiwik és az ozzik.
Tegnap műtétem volt,egy eltrafélt anyajegyet operáltattam le a hátamról,már tegnap is fájt,de miután ma be is vertem a széktámlámba,nem javult,húzza a bőröm,és ELEGEM VAN.
Úgy akartam bemenni a rendelőbe,hogy dzsihád,de anya lebeszélt róla,mondván,nem biztos,hogy tetszene a sebészdokinak,aki köztudottan arab,de állítólag jó fej. Én nem tudom,csak arra emlékszem,iszonyat rossz érzés volt,amit a hátammal művelt,és a műtét után a hátamra hajította a hülye kesztyűjét.Nem esett jól...
Na,összegeztem.Majd még jelentkezem,drága Tomí,de légy türelemmel,hisztis vagyok,nyűgös és kiábrándult mostanában,ezért nem jelentkezek.Hülye érettségi.Hülye anyajegy.Hülye világ.De te okos vagy és aranyos,Tomí,pussz a púpodra:Nir

Ui.: rájöttem,hogy a tc is korrupt,de megbocsátható,Mo-n mindenki az.Datolyákkal üzletelni,te nem vagy emiatt dühös???Miért nem szüretelhet magának mindenki,miért kell ezért fizetni?Miért nem lehet ledolgozni?Na mindegy.Mondtam már,hogy hisztis vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat