Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2004. augusztus 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2004. augusztus 11.

Túl vagyok a 20. oldalon is, tele vagyok ötletekkel. Néha úgy érzem, összekeveredek a főszereplőmmel, a gondolatai az enyémek, és fordítva, de ez állítólag így helyes. Fenesetuggya.
Írt egy olasz 29 éves pasi, nem tudom, visszaírjak-e neki. Nem akarom kiábrándítani, és azt sem akarom, hogy ő tegye ezt velem. Jahajj.
Baleset érte egy anyajegyemet, anya sürgősen el akar vinni orvoshoz, mire közöltem vele, hogy inkább vigyen fél év múlva onkológushoz, rólam ugyan le nem szednek semmit, már így is épp elég heg és hiány vana hátamon, nem kell még egy. Így sem merek kimenni a strandra. Itt lakok a Balaton mellett, és idén még nem is voltam benne. Látni már láttam. Más meg fizet érte, blablabla. Nem tudnék láblógatva sercegni a napon. A fehér bőr különben is különlegesebb. Nomindegy.
Mitsourát hallgatok, el kéne menni a koncertjére. Jah, és kutatóexpedíciót akarok indítani világszerelmem, Marci után, aki szó szerint a Föld másik oldalán él. Szemétség. B azóta sem beszél velem, K rá se bagózott a szülinapi levelemre, elmehetnek a jó büdös bánatba, elegem van belőlük, jobb nekem nélkülük, jobb nekem férfiak nélkül, ha megyek a fejem után. Olyan karrierista vadállat leszek, hogy már magam is félek tőle, és hiába nem így akarom, így lesz. Elmegyek külföldre, felszedek már kiló pénzt, és marhára nem fog érdekelni semmi és senki. Tomí, ne ijedj meg, Téged viszlek magammal.
Na, ez most dühkitörés volt, lehet, hogy nem is az enyém, hanem Dorkáé, ő is épp ilyen elégedetlen az életével, mint én. Örülj, hogy teve vagy: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat