Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2004. augusztus 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2004. augusztus 2.

Rég írtam már.Nos,péntek óta nem dolgozom,júliusi bér kifizetve,köd mögöttem,nyár előttem.Madártej-fagyit eszek,Bryan Adamst hallgatok,sha épp nem ezt teszem,Bozai Ágotát olvasok,ami jó.Kötelezőt is kéne,de az pfujj.Ma voltam városban,Mitsourát keresni,de mit remélek,ebben a városban nincs semmi,csak a halál.Kac-kac.Az Ákosról is lemaradtam,pedig kagylózhattam volna,idáig felhallatszott a bácsi,aki nagyon tehetséges!Hol is voltunk?Ja,Kapolcson,bevásároltam,vettem pár ruhát.Életemben először.Eddig mindig anyuék vettek,hát el kell kezdeni felnőni,vagy ilyesmi.K. Zoltánnál nem voltunk,kár,imádok bámuldozni az éxerei között,ő is tehetséges bácsi.Tudom,Tomí,unod már,hogy nekem minden szimpatikus pasi tehetséges bácsi,és ráadásul milyen sokan vannak,de azért én örülök,hogy sokan vannak,és hogy pasik.Gyanús lenne,ha nőkért rajonganék ilyen vehemensen,nem?;-) J.D.A. jól néz ki,de öreg és buzi,attól még tehetséges,nos,ilyen kivételek is vannak.
Nem is mondtad,örülsz-e a Kheopsz piramisnak,amit melléd raktam..?Vagy nagyon giccses? :-| Mindegy most már,de legalább van mit nézned.
Én főnyököm növénykéjét nézegetem napok óta,olyan kis vidám,mint ő.Megígérem neki,hogy vigyázok majd rá.Talán meg sem köszöntem neki,amit tett,a finom túrós-kapros buktát,kefírt,madártejet,zsömit,kólát,ésatöbbit :-) Akkor most megteszem: köszönöm,Ziti Tours.

Ui.: rájöttem,hogy egy-két dolgot félreszerveztem az életemben,amiről akár regényt is írhatnék.Tudod mit,Tomí?Meg is teszem!És bele fogom írni,mennyire hiányzik nekem B,eléggé elcsűrtem,hogy csak így hagytam őt kisétálni az életemből.Megfogja bánni,ahogy én tettem.>:-) Jóéjt,Tomí,vigyázz magadra és rám is: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat