Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nirnaeth Arnoediad naplója


Tomí [101448 AL], gazdája Nirnaeth Arnoediad
2005. január 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101448
2005. január 16.

Szia Tomí,
kedvem támadt írni.Eléggé el vagyok foglalva mostanában,nem mintha annyi minden történne,csak úgy sodródok.Itt van a nénikém,akit nagyon szeretek.Ez egy hír. Meg az is egy hír,hogy ezen a héten lesz a DSD nyelvvizsgám,amire őszintén szólva nem sokat készültem. Majd meglátjuk,hogy mi sül ki belőle. Gondolom,semmi. Nem is érdekel. Vagy mégis..?
Ma láttam két (najó,másfél,de FELVETTEM!!!!) dokumentumfilmet Új-Zélandról,Queenstownról. Oda szeretnék költözni egy szép napon. Írni egy könyvet. A hegyek között. De szép lehet. Komolyan mondom,ha kijutnék oda,én még a bungee jumpingot is kipróbálnám. Sőt,hegyet is másznék! Én! Igen,én!
Nemsokára lesz a szalagavatóm is. Elhívtam Ő-t,de szerintem poénnak vette. Jó,nem teljesen komolyan tálaltam a dolgot,de akkor is elhívtam. És ha eljön,az jelet valamit. Pár napja meginogtam picit. Hogy talán nem is igazán szeretem,és azóta sem vagyok egészen biztos magamban,csak érzem,hogy kötődök hozzá. És ha valami változik is majd az életemben,én akkor is kötődni fogok hozzá,mégha másba is leszek szerelmes. Kicsit szentimentális,nem?:-)
Sebaj. Kell,hogy legyenek olyan emberek az életemben,akik fontosak a számomra,és ki tudja megmondani,kit miért tartunk fontosnak...belülről jön,miért kéne leállítanom,miért kéne értelmet keresnem a dologban,hisz nem mindennek van értelme.
Nos,Tomí,ez a nagy helyzet. Levelezgetek,tanulgatok,kötögetek,és tökjó így. Neil Finn (és persze Tim is) és én remekül elvagyunk.Szerves része napjaimnak.:-)
Most rohanok,még van egy-két teendőm,Te csak vigyázz magadra,és Rá is,hátha Te tudsz helyettem is vele/mellette lenni: Nir



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat