Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2005-12-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2005-12-26

Uh,már megint december 26. van... annyi minden történt tavaly és tavalyelőtt ezen a napon...

2003. 12. 26-án reggel a szobámban voltam,még feküdtem. Anyám bejött,és azt mondta,hogy most telefonált keresztanyám: Keresztapa korán reggel meghalt. Tüdőrákos volt,kb. 2 évvel előtte derült ki,és már vagy 2 hónapja kórházban volt. Nem hittem anyának. Ő nem halhat meg,annyian szeretik...és tavasszal,amikor utoljára láttam,nagyon jól volt,nem is köhögött. Nem halhatott meg karácsonykor,pont a névnapján. Biztos csak egy rossz tréfa. Pár nap múlva felmentünk Pestre Keresztanyához,minden fekete volt,és Ő nem volt ott... de nem,még ekkor se hittem el teljesen. Nem akartam elhinni. 2004. január 9-én volt a temetése,akkor fogtam fel igazán.Nagyon hideg volt,átjárta az egész testemet.És Őt temették.Szörnyű érzés volt. Addig nem sírtam miatta (mert nem is akartam elhinni) ,de akkor kijött minden.


Tavaly december 26-án elmentünk Keresztanyához,mint minden december 26-án. Eléggé össze volt törve még akkor is. Másra nem emlékszem. Aztán este... 8 hónap után felkeresett... és hazudozott össze-vissza. Vagy talán igazat mondott? Nem hiszem,de ezt sose tudom meg. Elküldtem a francba. Aztán bőgtem. Fájt. De legalább utána túltettem magam Rajta. 1 év után már épp ideje volt. Az a nap nagyon sok dolgot megváltoztatott bennem. Azóta már nem Róla és az önsajnálkozásról szólnak a napjaim. Mindennek a jó oldalát nézem,kivéve a halálnak. Meghalt nagyon sok ember/élőlény,akit még ma is nagyon szeretek. Ennek nincs jó oldala.

Ma is voltunk Keresztanyánál. Nagyon jól van, sikerült feldolgoznia.Nagyon örültem,hogy láthatom,utoljára tavasz végén,a ballagásomkor találkoztam Vele.

Nehéz a mellkasom,mintha egy szikla lenne rajta. Furcsa visszagondolni az utóbbi két december 26-ámra. Igaz,a többire nem is emlékszem. De egy biztos: ezt a 2 napot soha nem tudom elfeljeteni,akár akarom,akár nem.

Ma este volt itt 2 unokatestvérem (ikrek) és a barátaik. Olyan jó volt beszélgetni velük :) Andinak már óriási a pocija, január közepe/vége felé jön a pici fiú :)
Az idei karácsonyom nagyon jó volt,nem történt semmi rossz :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat