Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
:D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
:D

"A NATO állásfoglalásának értelmében, ha össze tudunk szedni 54 aláírást, miszerint tiltakozunk a Mohácsi vész ellen, akkor eltörlik a törököket, és 1:0 arányban nekünk ítélik a Mohácsi csatát! Ha 54 ember kiírja ezt az üzenőfalára, akkor azt a NATO 54 aláírásnak fogja venni, és visszaállítja II. Lajost a királyi trónra!"



MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON! A Tescoban vásároltam. Két karton dobozos Heineken sör volt a kocsimban! Csak egy pillanatra fordultam el, amig levettem a polcról egy üveg Tequilat, és mire visszefordultam, csak az üres kocsi volt ott. Azonnal szóltam a biztonsági őrnek, aki lezáratta a kapukat, senki se ki, se be. Hála istennek a mosdóban megtaláltuk mind a két kartont, de addigra már Borsodi volt mindegyik. Ráadásul 0,5 literesből 0,33-ast csináltak belőlük. Borzasztó volt. És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a sör kellett, vagy a doboza! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, aki szomjas? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a sörökhöz, és mintha a habot akarta volna lefújni, elrabolta őket!!!!! Istenem! Legyetek nagyon óvatosak. Esküszöm, csak egy pillanat volt az egész! Kérlek add tovább, nehogy mással is előforduljon! Azóta rendszeresen üvöltve ébredek álmomból! MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES SÖRIVÓ TUDJON RÓLA! BORZALMAS!


és sajnos vége a hétvégének. 1 pillanat volt az egész. elment. és az egész kezdődik elölről. a péntek várása. eddig is tudtam, hogy nagyon szeretem, de most, hogy nem tudunk mindennap találkozni, mégjobban érzem: ő a legfontosabb számomra az egész világon, 1 percig se akarok nélküle lenni, és nem akarom elveszíteni. szerencsére utóbbinak veszélye nem fenyeget :) még mindig tökéletes az egész. így 3 hónap után. csak mégjobban kötődünk egymáshoz, mégjobban szeretjük egymást, és elmélyült a kapcsolatunk. szóval egyre tökéletesebb minden. remélem, ez még nagyon-nagyon- nagyon sokáig így fog maradni. örökké? azt is el tudnám viselni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat