Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
az emberek idióták.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
az emberek idióták.

mindig megtalál valami elmebeteg. de ma különösen sok volt ez nekem. reggel elaludtam a buszon. közben zenét hallgattam. leült mellém Peti. nem hagyott aludni. folyamatosan dumált hozzám. aztán felfogta, hogy úgyse hallom. utána már bökdősött. aztán simogatta a karomat. inkább beszéltem vele, csak hogy hagyjon már. azt hitte, szomorú vagyok. hiába mondtam, hogy csak hányingerem van, meg álmos vagyok, és zúg a fejem. csak hagyjon aludni. nem. ő bebeszélte magának, hogy biztos miatta vagyok szomorú. (pedig nem. csak hiányzik az a gonosz kurva. persze ezt senkinek se mondhatom el. gumiszobában végezném.) valamit beszélt. nem emlékszem, mit. nem igazán jutott el a tudatomig. biztos nem volt fontos. aztán átkarolt. már nem tudom, milyen indokkal. aztán meg akart csókolni. elhajoltam. az ,,ez mire volt jó?" kérdésre csak annyit válaszolt, hogy muszáj volt kipróbálnia. mivel már tudja, hogy részegen nem kell, kíváncsi volt rá, hogy józanul is ugyanez-e a helyzet. azt remélte, hogy nem. mondtam neki, hogy számomra nem jelent semmit. és hogy nem lesz köztünk semmi. nem akarok már tőle semmit. könnyes lett a szeme. rászóltam, hogy el ne bőgje magát. erre csak nevetett. azóta nem megy ki a fejemből ez az egész. annyira bánom, hogy ezt tettem. hogy így reagáltam. hogy nem hagytam, hogy megcsókoljon. igen. meg kellett volna csókolnom. aztán pedig elmondani neki, hogy nem gondolom komolyan. hogy csak játszottam vele. és jól kiröhögni. megérdemelte volna. hihetetlen, hogy majdnem 5 hónapja vége van, és ő még mindig próbálkozik. pedig világosan megmondtam neki. nem is 1x. igaz, most azt mondta, hogy kénytelen lesz felfogni. és továbblépni.
aztán d.u. Janival jöttem haza. csak annyit mondott, hogy rég láttuk egymást. aztán szinte semmit. elaludtam. aztán amikor felébredtem, felvettem a pulcsimat. és észrevettem, hogy bámul. égetett a pillantása. megkérdeztem, hogy mi az. semmi. megijedtem tőle.
ráadásul az utóbbi napokban itt is zaklat 2-3 idióta. szóval nagyszerű minden.

az emberek viselkedésével kapcsolatos nem hivatalos kutatásom során újabb dolgokra jöttem rá. egyeseknek csak az kell, akiről tudják: úgysem kaphatják meg. aki nem foglalkozik velük. esetleg bántja is őket.
én pedig mindig olyanoknak kellek, akik nekem nem. pl. mert elmebetegek. és nem olyan értelemben, mint én. de ezeket mágnesként vonzom. aki pedig engem érdekel, (ha nem is nagyon, de érdekel) az leszarja, hogy mi van velem. és hanyagol. mint férjem. bekaphatja. pedig jó lenne találkozni vele. szeretethiányom van. de én most nem keresem. a múltkori után nem. majd keres ő. kíváncsi vagyok, mikor. talán soha. leszarom. rasztatesóm rockyból lopott szavai zúgnak a fejemben: ,,nem fáj, gép vagy, nem fáj!" igen. nem fáj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat