Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2007-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2007-05-25

este 9 van. hajnali 4 óta ébren vagyok. annyira szar és kegyetlen rémálmom volt, hogy örültem, hogy felébredtem. és nem akartam visszaaludni. nagyon rossz volt. éreztem mindent. mintha valóság lett volna. szinte mindenkit legyilkoltak. én pedig csak menekültem. és aztán mindenki őrültnek hitt. és ő is ott volt. az a helyes katona, akit reggelente látni szoktam. ő is lelőtt egy csomó ártatlant. tiszta elmebeteg álom volt. de annyira szar kedvem volt utána. vagyis inkább semmihez se volt kedvem. csak néztem ki a fejemből. reggel is láttam. Zsófi is ott volt velem. szerinte engem nézett. aztán a buszon mögöttem (vagy mellettem?) állt, és 1x majdnem ráestem :D aztán amikor leszállt a roadnál a fél busz (Zsófi is) akkor odamentem a csuklóhoz, hogy majd 4-5 méter távolságból bámulhassam, feltűnés nélkül. erre odajött ő is. és mellém állt. áh. szóval nem igazán tudtam nézni. ha ilyen közel van, mindig félek, hogy összetalálkozik a tekintetünk, és megszólít. zavarba jönnék, elpirulnék és bepánikolnék. és nem tudnám önmagamat adni. nem nagyon mertem ránézni. de most mégközelebbről megállapítottam, hogy mennyire izmos. legszivesebben egész nap ölelgetném :) tudom, beteg vagyok. de annyira ááá... mindegy. aztán leszálltam. és néztem a buszt. vagyis inkább őt. és ő is nézett engem. szegény Klaudia mesélt valamit, de nem igazán figyeltem rá. csak a távolodó buszt néztem. a távolodó alakkal. Betti & Kleó már vagy 1 hete azzal nyaggat, hogy mosolyogjak rá. de nem merek. félek, hogy nem mosolyogna vissza. meg egyébként is: nem akarok tőle semmit. na jó, szivesen ölelgetném az izmos testét, de amúgy semmit.

rájöttem, hogy vérszegény vagyok. mivel nem eszek húst, sőt, a tönkölybúzás kenyérben nincs élesztő, így szinte egyáltalám nem jut B12-höz a szervezetem. tehát sokkal kevesebb vörösvérsejtem van, mint amire szükség lenne. ezért vagyok ilyen bamba mostanában, meg fáradékony, kimerült, és nem is nagyon tudok koncentrálni. és ami a legrosszabb az egészben: szinte állandóan szédülök, és zavaros a fejem, szinte gondolkozni se tudok. szóval mától B12-t is szedek.

azon gondolkozom, hogy az emberek miért nem álmodják meg a saját halálukat? mármint nem a valós halált, hanem csak a saját álmukban bekövetkező saját halálukat. vagy valaki képes erre? mert én zuhanás utáni becsapódás előtt felébredek, ha lelőnek, azt is túlélem, mielőtt a macskák teljesen szétmarcangolnának, felébredek. és így tovább. szerintem azért, mert senki sem tudja, milyen lehet meghalni. állítólag aki álmában meghal, az valójában is belehal. kíváncsi vagyok, milyen meghalni. és egyszer majd meg is tudom. arra is kíváncsi vagyok, hogy hogyan halok majd meg. furán hangzik, de már várom. kíváncsi vagyok. és nem félek. imádok élni. és boldog vagyok. de ha ma meghalnék, azt se bánnám. mert választ kapnék a nagy kérdésre. és úgy érzem, nem is olyan soká lesz ez a pillanat. érzem, hogy fiatalon fogok meghalni. valahogy belülről 1 hang mondja. szerintem max. 15-20 évem van még hátra. vicces, hogy abból még min. 8-9et tanulással fogok tölteni. anya múltkor beszélt Judittal. azt mondta, hogy nemhogy én is biológus (kutató) lennék. nem is gondolta, hogy ilyen sokat fog keresni. szerinte jobb, mintha fogorvos lennék. van benne valami. nem találkoznék annyi emberrel,mint fogorvosként. maradhatnék raszta. és piercinges. mert valahogy a kutatóktól alapból azt várják el, hogy az átlagtól eltérőek legyenek. majd nyáron elbeszélgetek Judittal. egész jó ötlet. de az is lehet, hogy csigakutató leszek :) mindenesetre az biztos, hogy orvosira megyek majd. és biológiával fogok foglalkozni. és vagy az állati, vagy az emberi viselkedéssel. bár a kettő szinte egy és ugyanaz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat