Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2008-10-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2008-10-16

ma már nem fogom fel olyan tragikusan a helyzetet. köszönhetően annak, h megtudtam, a biosz TZ-m 100%-os lett /még nem láttam, Berecz csak úgy megsúgta,mert még 1-2 javítása hátravan. biztos látta rajtam, hogy rámfér 1 jó hír./ nekem egyedül, a 2. legjobb is csak 85% körüli :) az természetes, hogy az enyém a legjobb, de hogy hibátlan :) és d.u. önvígasztalásképp jégkrém helyett inkább megvettem azt a melltartót fekete-bordóban, amelynek narancssárga-fekete változata már hétfő óta szemezik velem. és az élet egyik nagy kérdése ismét megfogalmazódott bennem. 85B-s melltartóhoz miért adnak XXL-es bugyit,amikor az én méretem S-es? (mondjuk ez még mindig jobb, mintha a mellem lenne S-es a seggem meg XXL-es, mint a ribancnak :D)
az élet apró örömei...sokkal jobbnak lenni, mint az, akit gyűlölünk... talán ez a tökéletessé válásra való törekvés mozgatórugója?
mégis még mindig placebót hallgatok, persze csak 2 számot. My sweet prince és Broken promise. de fogom utálni ezeket a számokat, ha jobban leszek.
miért pont az kell az embereknek, aki megalázza őket és fájdalmat okoz nekik? aki egyszerűen csak rendes, azt pedig egyik pillanatról a másikra megunják. evolúció-elmélet megdöntve. szegény Darvin nem jött rá, hogy a kutyának nem kell az, aki bántja, az embernek pedig igen.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat