Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
pánikolok

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
pánikolok

úgyis rég volt már ilyen. csak azt nem tudom, miért én érzem magam kellemetlenül. neki van barátnője, akivel állítólag húdenagyon szeretik egymást. ő hajt rám. a legjobb barátja feleségére. én pedig haverként viszonyulok hozzá, és teljesen egyértelműen reagálok minden beszólására. az emberek idióták, velem az élen. életemben talán először akaratlanul keverek jó nagy adag szart. csupán azzal, hogy létezem, és olyan vagyok, amilyen.
éééés ismét ez van. aki nekem kéne, az le se szar, rám meg ragadnak a seggfejek. akiket én leszarok.
de szépen beszélek most is. úgy tűnik, holnap szólnom kell Kleónak, hogy újra mossa ki a számat szappanos vízzel.

,,Tényleg ha nem túl indiszkrét a kérdésem akkor mi van azóta Kocsi+közted? Ő nem igazán mesél rólad azóta. Tartjátok a kapcsolatot?"-- nahát, érdekes infó. úgy érzem, nemsoká özvegy leszek :D

a nem hivatalos kutatásom során az emberekkel kapcsolatban újabb felfedezéseim vannak. és egyre több a bizonyítékom, hogy mennyire idióták. sokan a saját, egész jól működő kapcsolatukat és egy gyerekkori barátságot is kockára tesznek, vagy legalábbis lefikázzák, csak azért, hogy egy számukra izgalmasnak tűnő félig idegent megszerezhessenek. gondolom, az "éljünk veszélyesen!" jeligére. ehh. inkább játszanának a síneken. azzal nem bántanának meg annyi embert, mint a szarkeveréssel. meg a cserbenhagyással. és a hűtlenkedéssel.

,,Azt szeretném hogy halld és tudd hogy most mire gondolok és én is hallhassam a gondolataidat. Képzeld, nem otthon vagyok hanem 1 borüzemben ami a város szélén van. Az eső szépen halkan esik és tök sötét van. Csak a monitor fénye az ami betölti az irodát. Hú... utálom magam ilyenkor."-- szegénykém nem tudta, hogy nekem nincs szükségem "romantikára", meg hogy hányingert kapok a nyálas szövegektől :D hehe vicces gyerek ez a Norbi :D talán átvehetné Peti helyét... mármint lehetne ő az, akivel kedvemre játszhatok, és bármikor a pici lelkébe taposhatok... még megfontolom :) elég szar ember, megérdemli, hogy szenvedjen. hányingerem van tőle. de hajnali 2kor egész jó ötletem támadt :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat