Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
.

,,Szárnyakon szálltam a végtelen térben,
otthonom kerestem egy életen át.
A varázstükörben üres fehér lapot láttam,
a sorsom volt rajta s ez valóra vált.

Mögöttem öt földrész és két óceán,
bár szárnyaim gyengék, de remélek még!
Ez az ígéret földje, itt ugyan mi vár?
Csak elgyötört lelkek és kínzó sötétség!

Spirálörvény, elkap, lehúz a mélybe
csupa vér lett a szárnyam vége!
Engedj el kérlek, mert nekem ez börtön!
Én nem akarok semmit ezen a Földön- Nem én!

Egy szélvihar elsodort a város fölé,
a fények oly színesek, de árad a bűz!
Belátok a képmutató színfalak mögé
és ami marasztal téged, az engem messzire űz!"

fogalmam sincs, mit fogok csinálni. vagy hogy hogy lenne a legjobb. csak azt tudom, mit kéne tennem. de nem akarom. ahhoz túl önző vagyok. minden csak rajtam múlik. mindig is erre vágytam. és mégse jó. mert félek. és nem akarok szeretni. mert nem akarok csalódni. soha többé.

nem egymást akarjuk. csak vágyunk a boldogságra. az érzésre, amit a szeretet adhat. vágya testet és arcot kapott. azt hiszi, tőlem megkaphatja a boldogságot. de én tudom, hogy ez nem így van. egyre gyakrabban más válik vágyaim tárgyává, amikor megkaphatnám, akkor pedig észbe kapok: van jobb! persze csak a felszín érdekel. félek a mélytől, hogy rabul ejt. szörnnyé váltam. önzővé. csak kihasználom őket. csak bizonyos helyzetekre kellenek, másra nem. amit mások egy normális kapcsolattól várnak. délután a parkban, átbeszélgetett esték, csillagnézés, vígasztalás, boldog összebújás. de nekem csak ezek kellenek. a hétköznapok nem. és mindet mástól várom. hisz szinte bárkit megkaphatok, akit akarok. és én ezt jól ki is használom. játszok velük. csak részegen túl messzire megyek, és azt hiszik, ez már szerelem. pedig részemről semmi. hiába volt olyan jó. hiába imádjuk egymás illatát. hiába szeretünk mindketten harapni- és harapva lenni. hiába olyan jók a csókok, részemről semmi.

ölelem a pulcsiját, magamba szívom az illatát. nem tudok betelni vele. ha nem talál csigás orrpiercinget, megtarthatom. a gazdáját is megkaphatnám. de nem tudom, akarom-e egyáltalán. ő már a közös augusztusra célozgat, én még a holnapot se tudom. tegnap ejtettem pofára valaki mást, nekem ez nem megy. gyűlölöm magam. de csak 1 részemet. és azt se nagyon. sőt, talán őt szeretem legjobban. rossz, amit tesz. nekem nem, de másnak igen. és már a barátok is távolodnak. egyre nagyobb falat épít. de bennem egyre jobban bízik mindenki. míg egyszercsak... zutty. pofára. én tettem.

most nincs itthon. de a hétvégi találkozás elkerülhetetlen. csak ne tegye fel a kérdést. szombaton könnyű volt kitérni előle: majd józanul gondolkozzunk! de józanul csak annyit tudnék mondani, hogy nem tudom.

nem jó, hogy ennyi mindenki a lábam előtt hever. így elhiszem, hogy én vagyok a világ közepe. én nem tudom értékelni az embereket. csak magamra figyelek, a másik nem érdekel, úgyis van még sok. gyűlölöm és imádom magam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat