Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2év 4hónap 1hét 1nap

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2év 4hónap 1hét 1nap

,,Tudom, hogy az élet megy tovább, mert mennie kell... Lehet,hogy ez is csak egy szerelem a sok közül. Egy összetört varázs, amit a szél elfúj majd. Minden csalódás és fájdalom bizonyítja, hogy az ember egy csoda. Hiszen összetört szívvel is úgy tud szeretni, mint teljes egésszel. Az összetört szív képes újból egésszé válni, a meghiúsult álmok helyét átveszik újak. Minden változik, a Föld forog tovább. Emberek születnek és halnak meg minden percben, de a szeretet örök. Tudom, hogy ez a szeretet erősebb minden másnál. Nem fog elmúlni. Soha."

,,És, hogy ha van is valakink, akit nagyon tudunk szeretni, nem láncolhatjuk magunkhoz. Ha pedig menni akar, menjen… pont azért kell elengedni, mert szereted. És aztán, átélni teljességgel azt a fájdalmat, hogy elveszíted, lehet, hogy örökre, lehet, hogy csak egy darabig. De mindenféleképpen az ilyen dolgok építenek. Lerombolnak, és a voltnál egy erősebbet építenek…"
Nem, nem építenek a voltnál erősebbet, csak rombolnak, meggyengítik azt és végleg tönkre is teszik. Utána meg ott fekszel az ágyon egyedül, magzatpózban, és tudod, hogy hol rontottad el az egészet, és miért lett olyan az életed, amilyen. De azt nem szabad elfelejteni, hogy mindig kettőn áll a vásár...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat