Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
3 év

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
3 év

Minél öregebb vagyok, annál több nap jelent számomra valamit. Tegnap volt fél éve, hogy utoljára találkoztam azzal a Balázzsal, akibe nagyon szerelmes voltam. Igaz, pár nap múlva még találkoztunk, de az már nem ő volt. Az csak 1 srác volt, aki csak azt tudta, hogy fél egy kapcsolattól, ezért eljátszotta, hogy semmit se érez. Vicces, hogy én nemsokkal azután ugyanilyenné váltam. És mostmár teljesen átérzem, miért teszi ezt. Igaz, ezzel már én is megbántottam pár embert, de nem érdekel, én jól vagyok.
És 3 éve ismertem meg valakit, akit igazán sose ismertem. Neki is köszönhető, hogy most így állok a "normális" kapcsolatokhoz. De nem baj, boldog vagyok, és minden jó, ez a lényeg, nem az, hogy mi történt, ami ilyenné tett.


Bandi hétvégén kibékült a barátnőjével. Szóval a szomorú történtenek végülis jó vége lett. Igaz, már 8 napja nem találkoztunk, mert azt hiszi, hogy érzek iránta valamit, és fél, hogy ráhajtok, ő meg nem bir nemet mondani :D Látszik, hogy nem ismer :) Igaz, sokkal jobb érzés lenne, ha annak a hülye kis ribanc barátnőjének nem lenne senkije, dehát ha Bandi vele boldog, akkor áldásom rájuk. És örülök nekik :)

Marcsi bemutat majd vmikor 1 osztálytársának :)

Tegnap voltam a piercingesnél, azt mondta, szépen gyógyulok :) Jövő pénteken megcsinálja a nyelvpiercingemet :)

Éééés túléltem a múlthetet :)

Kata 1 hete valami hülye újságból felolvasta a horoszkópomat, és az volt benne, h 19-éig kibékülök a régi nagy szerelmemmel... nem hiszek az ilyenekben, + biztos vagyok benne, hogy ez nem fog bekövetkezni. 1 másik hülye horoszkóp azt írta, hogy a héten ismerem meg az igazit. Tőlem jöhet, majd jól kiröhögöm, és elküldöm a francba :D Mint Bettiék volt osztálytársát :D:D Az de vicces volt :D Elköszönéskor puszit akart adni, én meg elhajoltam :D Szegény srácnak eléggé égett a feje :D Tudom, köcsög vagyok. De olyan jóó :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat