Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
2006-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
2006-01-15

Megint sok dolog történt. Kedden megszületett Andi kisfia :) Anyámék csütörtökön voltak benn a kórházban,én sajna még suliban voltam, így csak videót és képet láthattam róla. Ilyen az én formám :(
Aztán csütörtökön d.u. beszélgettünk,és valahogy szóba jött,hogy 9 éve halt meg Mama. Előtte is tudta mindenki,de ilyenekről nem szoktunk egymás között beszélgetni. Legalábbis én nem. Fel is mentem a szobámba,de a nemrég eszembe jutott emlékek nem hagytak nyugton. Csak feküdtem az ágyamon,és gondolkoztam. Nem tudhatta,hogy szeretem,hisz sose mondam neki,csak 6 éves voltam, amikor meghalt... Nagyon igazságtalan ez a kibaszott élet,tőlem már 9 embert elvett,akit nagyon szerettem. Nincsenek emlékeim a múltambúl,csak azok,amik az utóbbi 1 hétben jutottak eszembe a gyógyszer hatására,mégis biztos vagyok abban,hogy más lenne az életem,ha ők még élnének.
Pénteken elég szar kedvem volt, egész nap csak néztem ki a fejemből. Ez azóta csak rosszabb lett. Páran észrevették,hogy valami nincs rendben, de azt mondtam nekik,hogy semmi baj. Bettinek fel se tűnt. Aztán a buszpályán egy jelentéktelen hülyeség miatt berágott. Azt mondta,hogy reggelente soha többé nem jön el a buszpályáig,hanem leszáll a suli előtt,én meg gyalogolhatok egyedül. Nagyszerű,már csak ez hiányzott. Azelőtt is a padlón voltam, de Ő még belém is rúgott. Pont Ő,akitől a támogatást vártam volna. Nem esne szarul,ha tényleg lett volna rá oka,de nem volt. Kb. fél év után újra kitaszítottnak érzem magam. Úgy érzem,nem tartozom sehova. Nincs senki,akire bármikor számíthatnék,most pedig egyáltalán nem számíthatok senkire.


Ez durva,most állt össze a kép... Mama ugyanazon a napon halt meg,mint Agatha Christie, csak 21 évvel később...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat