Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
holnap rokk :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
holnap rokk :D

de várom már :D Replika, Cadaveres, Subscribe, meg még pár banda amit nem ismerek. de Banra szerint az Insane-t imádni fogom :) mindjárt hallgatok is 1 kicsit. az biztos, hogy a koncertnadrágomat aláíratom dagidöggel :D és majdnem 24 óra együtt Bélussal :) azért kicsit félek, hogy rosszul sül el. inni nem nagyon fogok, csak pár sört. sőt, ha egészségi állapotom változatlan marad, akkor egyáltalán nem ihatok a fájdalomcsillapítók miatt.
tegnap néztem a sziget honlapján, hogy milyen programok lesznek a Soulfly napján, ugyanazon a színpadon...háááát :D
16:00 Road
17:00 Cadaveres
18:00 Replika
19:00 Negative (FIN)
20:00 Depresszió
21:30 Soulfly
23:30 Ektomorf
a negative meg a depi kivételével a nagy kedvenceim :D mondjuk a depit is szeretem, csak mostanában divatzenét játszanak. na mindegy, amint beengednek, irány a hammerworld színpad, első sor, és hajnali 1ig el se mozdulunk onnan :D ááá ez lesz életem legjobb szülinapja :D

de előtte még hegyalja... kedden indulunk. vagyis: holnap koncert, vasárnap reggel fél 7-re érek haza. vasárnap alvás. hétfőn pakolás. kedden reggel indulás. hm...most nézem. 14-én este 22.30kor vége lesz az utolsó koncertnek, ami engem érdekel. meg szerintem Zsófit meg Csillát se érdekel utána semmi. hm... az első vonat fél 5kor indul... szerintem a szolnoki ismerősök is azzal jönnek, és akkor mi is, és pont úgy, mint tavaly, 7.41-re Szolnokon lennénk, utána haza busszal, és jajjdejóóóó :) vasárnap reggel 9-10re itthon lennénk :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat