Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

D naplója


Slouchy Smurf [25654 AL], gazdája D
amint apa hazaér, kezdődik... :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/25654
amint apa hazaér, kezdődik... :D

a nagy sírás- rívás :D az a baj, hogy érzem, ebből én se fogok kimaradni. 2 angol között felhívtam anyát, mert akkor már biztos volt, hogy kitűnő leszek. :D szerintem ő jobban örült, mint én. rögtön fel is hívta apát. aztán 2kor csörgött a telefonom. apa volt.
-otthon vagy már?
-nem, majd úgy 1 óra múlva.
-hívott Eri, aztán mondta, hogy mi van. tudod, hogy imádlak! te vagy a legjobb lányom! (na ekkor már eléggé remegett a hangja, aztán már csak azt hallottam, hogy zokog :D )
-hát... ööö... majd otthon megbeszéljük. szia!
-szia

aztán itthon mondta anya, hogy amikor ő felhívta, és elmondta neki, akkor is elkezdett bőgni :D ááá :D nem tudom, most min hatódik meg így. már igazán hozzászokhatott volna. 8 évig végig kitűnő voltam, tavaly pedig nem úgy jöttek össze a dolgok. és most, hogy újra sikerül, mégjobban istennő vagyok, mintha tavaly is kitűnő lettem volna? hm... érdekes :)
amint hazaér, megint bőgni fog. jajjnekem. nem akarom. főleg most, hogy valamennyire érzékeny vagyok. nem jó ez így. a végén még én is bőgni fogok. nagyon nem kéne.

reggel Zsófi megint nagyot alkotott :D
-hát igen, mert a gyerekeket ugye a gólya hozza...
erre ő közbevág:
-igenigen, azt tudom, de... áá, a picsába! :D
tényleg, szegény Zsó már halott :D a nyakát tette valamire. hogy úgyis elmondanám neki. szegény :)



tegnap délután írt. pont ahogy gondoltam :) először nem akartam neki visszaírni, de este meggondoltam magam. a szilveszteri szakító sms-ét (ribanc, gyűlöllek, soha többé nem akarlak látni, felejts el örökre meg hasonlók) küldtem el neki, azzal a kísérettel, hogy ha hiányzik, mindig ezt olvasom el, és újra meg újra rájövök, hogy köztünk bárminek,ami haverságnál több, már nem lenne semmi értelme.

,,Au. Töröld ki azt az sms-t! Felszólítalak! Részeg énemre alapozni nagy hiba! Bármennyire is azt hiszed, h én olyankor tudom, h mit beszélek, TÉVEDSZ! Te vagy erre a legjobb bizonyíték! Csak 2 dolog van, amit igazán sajnálok: 1.Az, h téged elvesztettelek. 2.H nem vágtam pofán Nikit addig, amíg tehettem. Hiányzol! 6 hónapja ezen szenvedek, h hogy lehettem ilyen hülye! Még a télapód is velem szemezik minden reggel! 1 szóval töröld ki azt az smst!"

hm... akkor a bögrét összetörte?
tudom, hogy igazat mond. de nem tudom, mit akarok. imádok vele lenni, és a magam módján szeretem. de nem tudnék újra normális kapcsolatban lenni vele. képtelen vagyok rá. az az sms befészkelte magát a tudatomba. amikor már szinte teljesen lemondtam a normális kapcsolatokról, megjelent, és bebizonyította, hogy nekem is sikerülhet. hogy működhet. hogy érdemes bíznom. az emberekben, főleg benne. aztán megcsalt. bár meg se lepődtem, tudtam előre, hogy ez lesz. nagyon szarul esett. de még utána is nagyon jó volt. aztán részegen leribancozott. és komolyan gondolta. nem érdekel, hogy részeg volt, végig kételkedett bennem, azt hitte, csak kihasználom, hogy ő csak ,,Balázspótló". akkor valami meghalt bennem. azóta nem kell szeretet. azóta nem bízok.és ha úgy tartja kedvem, ott teszek keresztbe az embereknek, ahol csak tudok. bűntudat nélkül. hogy mulathassak rajtuk. és újra boldognak érezzem magam. és kiráz a hideg még a gondolattól is, hogy kapcsolatom legyen valakivel.


végülis apa bőgött 1 sort, de én nem :)

eléggé kitartó.
,,Szia. Az álláspontomat ismered. Én nem felejtek. Főleg azt a lányt, akit annyira megszerettem Depresszió koncerten. Én várok. 1x úgyis tönkremegy az a telefon!"

re: A lényeges dolgokat én se tudom elfelejteni. Főleg azt a fiút nem, akiben annyira bíztam, mégis megbántott, mert azt hitte, h csak kihasználom. A telefonom még birja.

re:re: ,,Na jó, hazudtam. Nem tudok várni! Megőrülök! Túl későn jöttem rá, mi az igazán fontos! Hiányzol és nagyon sajnálom. Élőben jobb lenne. Jó éjt."

csütörtökön találkozunk. nem akarom. mindig is gyűlöltem az ilyen előre megbeszélt megbeszélős találkozásokat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat